Finca in Agullana, Girona

Meer Fincas
in Girona

€ 1.350.000

 

Gerenoveerde Wijnboerderij Bij la Jonquera

XVIIIe eeuwse gerenoveerde boerderij met 6 hectare grond, met gastenverblijf, zwembad, 3 hectare aan wijngaarden, olijfbomen, 1500 truffel eiken, kurkeiken en boomgaarden. Het landgoed kan een jaarinkomen van 30-40.000,- genereren. Het land wordt begrensd door een rivier met een stenen brug uit de Romeinse tijd.
Het hoofdgebouw biedt 450 m2 woonoppervlak verdeeld over twee verdiepingen en een kelder. Op de begane grond is er een grote zitkamer met open haard en toegang tot een terras met uitzicht over het omringende berglandschap , een keuken met een open haard en toegang tot een ander terras, een eetkamer en een TV kamer. Op de verdieping zijn twee suites. In de kelder bevinden zich de installaties om wijn te maken. Er is centrale verwarming op gas en airconditioning.
Het gastenhuis biedt 120m2 woonoppervlak, woonkamer, keuken en slaapkamer met badkamer. Daarnaast is er een atelier, een boerderij en een garage. De uitrusting van dit landgoed is zeer compleet. Er zijn twee putten die 20.000 liter water per uur kunnen voortbrengen, een automatisch irrigatiesysteem en uitgebreide brandbeveiliging.


Referentie: QAP170613
Prijs: € 1.350.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 2.599  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 700 m2
Terrein: 60.000 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Peterse & Partners International Real Estate, Barcelona (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)