Huis in Albuñuelas, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 79.000

 

Lva671

Zeer aantrekkelijke, traditionele gezinswoning in het mooie Albuñuelas met 2 slaapkamers en 2 badkamers, een patio op de begane grond en 2 dakterrassen met prachtig uitzicht over het dorp en de vallei. De woning is volledig gerenoveerd. Alle meubels zijn inbegrepen, en daarom klaar om zo te betrekken.
Begane grond: Een staldeur biedt toegang tot de eetkamer met houtbrander en directe toegang tot de patio en trap naar de eerste verdieping en de volledig uitgeruste keuken.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping is een lichte woonkamer met deuren naar Juliette balkons, één naar de straat en de andere over de interne patio. Een klassieke houtbrander verwarmt de kamer in de winter en er is ruimte voor een studiehoek onder de trap. Op dezelfde verdieping is verder een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer.

Tweede verdieping: Grote tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer met toegang tot de 2 dakterrassen met fantastisch uitzicht over Albuñuelas en omliggende heuvels en Rio Santo kloof.

Veel extra foto´s beschikbaar, neem gerust contact op!


Referentie: LVA671
Prijs: € 79.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 152  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 148 m2
Terrein: 47 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)