Finca in Alcala la Real, Jaén

Meer Fincas
in Jaén

Campo  € 99.000

 

Voor de Boerderij op de Zuidhelling Gelegen

Voor de boerderij op de zuidhelling gelegen, is een mediteraans betegelde patio met wat bomen en struiken zoals een prachtige Palm boom, een Citroen en Sinaasappel boom en wat Nerium Oleander struiken. In de wintermaanden kun je hier heerlijk uit de wind minstens 4 uur per dag van de zon genieten. Er is ook een buiten grot die gebruikt kan worden als parkeer gelegenheid voor een klein auto, of als houtopslag voor het stookhout bijvoorbeeld.

Als je de boerderij binnenkomt is er een knusse woonkamer met houtkachel, er is een trap naar de keuken boven op de 1e verdieping. Daar is tevens een twee persoons slaapkamer gelegen.
Naast de houtkachel in de woonkamer beneden bevindt zich de ingang naar de binnen grot die gebruikt wordt als tweepersoon slaapkamer. In de grot is het 's winters heerlijk warm en zomers blijft het fris en koel. Deze grot heeft een raam die in verbinding staat met de buiten grot, zie zorgt voor een optimale ventilatie.
Een andere deur in de woonkamer geeft toegang tot een ruime moderne badkamer.

Tot hier gaat de beschrijving van het oude deel van de boerderij. Later is er een stal aangebouwd welke betreden kan worden door een 4 treden hoge trap. Er is een tussendeur tussen de voormalige stal en het oude woonhuis, welke de boederij in tweeen deelt en zo zorgt voor twee zelfstandige woningen.

De voormalige stal ofwel de tweede woning.
Achter de tussendeur bevindt zich een zeer royale woon/eet keuken met twee openslaande deuren naar de overdekte veranda en het terras achter het huis. Een deur in de keuken leidt tot een één persoons slaapkamer met toilet en wastafel.
Naast de tussendeur is een trap omhoog naar een grote studio met badkamer, tweepersoons bed, een groot balkon van ca 4 meter x 11 meter op het zuidwesten gelegen met prachtig uitzicht over de glooiende olijfgaarden en een zelfstandige voordeur. Gaat men door de voordeur naar buiten dan bevindt zich op hetzelfde niveau een door olijfbomen en Engelse rozen afgeschermd terras met jacuzzi.
Boven de studio is een fraai Moors betegeld dakterras met adembenemend 360 graden uitzicht en de hele dag zon.

Om de boerderij is een prachtig aangelegde tuin met vele terrassen, zodat er in alle jaargetijden wel een plaatsje te vinden is waar het heerlijk toeven is.
De tuin is voorzien van een water dripsystem zodat de tuin er altijd optimaal bij ligt.
Drie houtkachels zorgen voor een heerlijk warm huis gedurende de korte winter periode.


Referentie: AMONS
Prijs: € 99.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 191  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 225 m2
Terrein: 500 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Granada Houses, Tocon (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)