Finca in Alcalali, Alicante

Meer Fincas
in Alicante

€ 625.000

 

Op Zonne-Energie Draaiende Finca Met Spectaculaire Uitzichten

Deze prachtige finca is ontworpen door de huidige eigenaar en voltooid in september 2004. Hethuis is gebouwd met de beste kwaliteit materialen.
Het vlakke perceel is op het zuiden georienteerd en heeft een oppervlakte van 11.300 m2 en bebouwing van 287 m2. Het huis is omgeven door sinaasappel-, amandel- en olijfboomgaarden, het heeft een spectaculair panoramisch uitzicht en toch is het slechts op 20 minuten lopen van het dorp Alcalali.
Achter dubbel openende massief houten deuren, speciaal gemaakt voor deze woning, bevindt zich de hal. De hal is ruim en geeft toegang tot de trap naar de hoofdslaapkamer, een garderobe, de keuken, de eetkamer en de woonkamer.
De keuken is volledig voorzien van nieuwe elektrische apparaten. Er is een aparte bijkeuken met ruimte voor een koelkast, een vriezer, een wasmachine enz.
Via de grote woonkamer en patio komt u in de betegelde tuin en bij het 12 x 5 m zwembad. De grote eetkamer geeft toegang tot de op het noorden gelegen veranda en tot een grote overdekte naya en 200 m2 terras aan de andere kant.Vanaf hier heeft u ook toegang tot de studeer / slaapkamer.Op de begane grond zijn nog twee slaapkamers beide met een eigen douche en ingebouwde kasten en openslaande deuren naar het terras en het zwembad. Dit gedeelte is ideaal voor gasten en zou ook geschikt kunnen zijn voor een kleine Bed and Breakfast.
De hoofdslaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en heeft een balkon met uitzicht op het zwembad en de tuin. Er zijn 4 ingebouwde kasten. De badkamer heeft een inloopdouche, een apart bad, een bidet en een toilet.
Buiten is er een grote werkplaats of opslagruimte en een aparte garage. Een natuurstenen muur met een automatische ijzeren poort beschermt het pand.
Het huis heeft centrale verwarming (door olie), dubbele beglazing veiligheidsramen, warme en koude airco in de woonkamer en slaapkamer en een 15.000 liter waterdepot gevuld door water uit het dorp. In februari 2017 werd een modern systeem voor zonne-energie geïnstalleerd, sindsdien zijn er geen gebruikskosten. Er is een volledig onderhouden generator van 15 kW voor back-up, indien nodig.

Vlak, op het zuiden georienteerd plot
4 slaapkamers
3 Badkamers + Toilet
Water op dorpsleiding
Zonne-energie systeem (24 panelen)
Back-up generator
Prive zwembad
Garage
Grote werkplaats / opslag
Eigen parkeerplaats voor meerdere voertuigen
Panoramisch uitzicht
Alarmsysteem
Oliegestookte centrale verwarming
Beveiligde ramen met dubbele beglazing
Internet / WiFi
Tralies op alle vensters
Beveiligingspoorten op alle buitendeuren
Satellietschotel
Water opslag
voorzieningen:
Garage
Zwembad
Gastverblijf
Balkon
Openhaard
Airconditioning


Referentie: 1597CB
Prijs: € 625.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 1.203  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 287 m2
Terrein: 11.300 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Costablanca Elite Real State, Xaló (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)