Finca in Alhama de Granada, Granada

Meer Fincas
in Granada

Campo  € 399.000

 

Boerderij-Cortijo Met Groot Inkomen, Groot Restauratieproject, Prachtig Uitzicht

Een onvoltooide restauratieproject van deze grote boerderij met een groot inkomen van de amandelen en de olijfbomen, met prachtig uitzicht en ideaal voor paardrijden, Fietsen, wandelen, quads,... of ecologische business... Er is een groot landhuis, plus achterste stallen en binnenplaats, plus front garage/schuur met meer stallen en 25 hectare van de amandel- en olijfbomen bomen die geven aan de eigenaar een jaarinkomen van ongeveer 50000 €¡¡¡.

Dit grote landhuis ligt op ongeveer 10 minuten afstand van het spa stad van Alhama de Granada, toegankelijk via een 1,3 km van land track voor die wij een 4 x 4 auto raden.
Voordat u bij de eigenschap aankomt beginnen u te genieten van het adembenemende uitzicht op de vallei en de Sierra Nevada in de verte.

Eenmaal op het huis is er een patio-terras aan de voorzijde met een traditionele stenen vloer en wijnstok-druif schaduw, plus een overdekte barbecue op de hoek
Het huis naar een hal in te voeren, dan is er een grote slaapkamer, een zitkamer die tot een andere slaapkamer leidt. Aan het eind van de hal/gang is de keuken / eetkamer met schouw en traditionele kasten aan elke kant.

Het bovenste niveau is onvolledig, zodat kan worden afgerond naar uw smaak, dat er is genoeg ruimte voor maximaal 4 slaapkamers en een badkamer, of 2 grote studio-appartementen.
Aan de achterkant van de eigenschap is er een grote patio en een grote stal, die wordt gebruikt voor opslag. Er is een enorme schuur achter dit gebied behorend tot een andere eigenaar, maar er is de mogelijkheid van het kopen van het ook.

Er is een grote garage/berging die leidt tot een andere grote stabiele, ideaal om te plaatsen van een zwembad of terras of zelfs meer parkeergelegenheid tegenover het huis...

Er zijn 5 zonnepanelen met de toevoeging van een generator en een windturbine leveren elektrische naar het huis. Een goed levert water aan het Parlement en kan worden gebruikt voor de irrigatie van de olijfbomen.

Op het land zijn er amandelbomen, olijfbomen en wijnranken.
In totaal kunnen de inkomsten ongeveer 50.000 euro plus een regering verlenen.

Dus is dit een grote eigenschap voor bedrijfsdoel... met veel potentieel. Het kan worden omgezet een B & B, manege of landelijke accommodaties met allerlei sporten en activiteiten, ecologische boerderij, enz.


Referentie: THE ALMONDS FIELDS
Prijs: € 399.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 768  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: -
Terrein: 250.000 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Granada Houses, Tocon (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)