Villa in Almanzora, Almería

Meer Villa's
in Almería

€ 177.000

 

Villa Met 4 Slaapkamers en 3 Badkamers, Gelegen op Een Perceel van 952 M²

Villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers, gelegen op een perceel van 952 m² in Almanzora, met een prachtig uitzicht op de vallei en op slechts enkele autominuten van het dorp.

Het perceel is volledig omheind voor optimale privacy en er is een dubbele poort om de auto op eigen terrein te parkeren. Deze villa bestaat uit 2 verdiepingen met de voordeur aan de achterzijde, bereikbaar via het overdekte terras. De voordeur komt uit in de woonkamer met openhaard en volledig ingerichte open keuken. Aansluitend aan de woonkamer treft u de eetkamer, voorheen een dubbele slaapkamer, en een badkamer met douche. Op de begane grond vindt u verder nog een dubbele slaapkamer met vaste kast en een badkamer met ligbad.

Op de verdieping zijn 2 dubbele slaapkamers, waarvan één met toegang tot het dakterras. Tevens is er een derde badkamer met douche en een tweede woonkamer, danwel vierde slaapkamer, eveneens met toegang tot het dakterras.

Er is een carport, een berging en aan de achterzijde voldoende ruimte voor een zwembad. Alle ramen en deuren zijn voorzien van traliewerk en er is satelliet tv.


Referentie: CDA619
Prijs: € 177.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 341  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 188 m2
Terrein: 952 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Nicla Property Consultancy (Nl Be Du Uk Es), Vera (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)