Villa in Arboleas, Almería

Meer Villa's
in Almería

€ 169.950

 

Te Koop Villa in Arboleas

Fantastisch 3 slaapkamer villa met 8x4 zwembad en een vrijstaande garage, centrale verwarming en een fantastisch uitzicht. Gelegen op een geweldig privé perceel van 665mtr.
Deze prachtige woning is gelegen in een klein wijkje, op slechts 10 minuten van Arboleas en 10 minuten van Albox, waar u alle voorzieningen voor het dagelijkse leven kunt vinden. De woning is toegankelijk via een goede asfaltweg en ligt in een doodlopende weg van ongeveer 3 huizen. De poort opent naar een prive tuin, er ligt voornamelijk grond zodat het zeer makkelijk te onderhouden is. Er is een vrijstaande garage van 24 mtr en er is veel parkeerplaats.
Er is een mooie veranda / zonnekamer met schuifdeuren met uitzicht op het zwembad en de bergen. Vanuit de zonnekamer gaat u via de voordeur naar een ruime woon / eetkamer waar er een pelletsbrander is die ook centrale verwarming en het warm water verwarmt. Er zijn ook plafondventilatoren en openslaande deuren naar de voorzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is er een ruime, volledig ingerichte keuken met granieten werkbladen, gasfornuis en een elektrische oven.

Ook vanuit de woonkamer bevindt zich aan de linkerkant de masterbedroom met airconditioning, inbouwkasten en een badkamer en suite.
Aan de rechterkant van de woonkamer zijn nog twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten een met airconditioning, en een aparte familiekamer.
Buiten is er de tuin met grind gelegd beplant met bomen en struiken rond de boarders. Het zwembad is op een geweldige locatie en heeft Romeinse stappen. Er is een metalen framed gazebo / pergola wat een gezellige zithoek is.

Deze woning heeft veel extra extra`s zoals dubbele beglazing op alle ramen en deuren, horren, airconditioning, centrale verwarming via de pelletbrander of kan worden overgeschakeld naar olie. De warm water ketel kan ook ingeschakeld worden via de zonnepanelen op het dak.

Mis deze fantastische kans niet en neem contact met ons op!


Referentie: R.902
Prijs: € 169.950
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 327  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 138 m2
Terrein: 665 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Almeriacasas Inmobiliaria Real Estate, Albox (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)