Villa in Ardales, Malaga

Meer Villa's
in Malaga

€ 199.000

 

"mooi Landhuis op 4 Km van Het Dorp Ardales.

"Mooi landhuis op 4 km van het dorp Ardales en 55 km van Malaga, dicht bij de Camino del Rey, het stuwmeer van de El Chorro en de Sierra de las Nieves.

Gelegen in de vallei van de rivier de Turon, met uitzicht op de ruïnes van het oude kasteel van Turon.
Ligt in een prachtige natuurlijke omgeving om te genieten van de natuur en mooie wandelroutes te maken.

Omgeven door een verscheidenheid van verschillende soorten fruitbomen en grote dennen, gelegen op een perceel van 3.700 m2, staat deze geïsoleerde eengezinswoning van 89 vierkante meter, onlangs gerenoveerd waaronder terracotta vloeren, elektriciteit en sanitair en ramen met dubbel glas.
Er is een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en een badkamer, allen volledig ingericht.
Heeft 2 mooie en grote veranda's, een met schuifzeilen en de andere met natuurlijke schaduw van de wijnstokken.

Het perceel is in 2 hoogtes, op het onderste gedeelte van het grondstuk alwaar het huis gelegen is, met een grote bestrating is er een bovengronds zwembad, rond 5,5 meter breed en 1,20 cm hoog, ideaal voor kinderen en een tuin met fruitbomen.

Men klimt naar het bovengelegen gedeelte van het grondstuk via een rustieke trap, afhankelijk van de omgeving of met directe toegang in de auto via een andere ingang.
Op de top zijn er verschillende terrassen met een groot potentieel voor gebruik, momenteel met een aantal fruitbomen, amandelen, pijnbomen, etc .... beide percelen zijn volledig omheind dmv een hekwerk.

De woning is toegankelijk via 2 poorten, één naar het huis en de andere direct naar het bovenliggend gedeelte van het perceel.
Het heeft een grote schuur verdeeld in 2 ruimtes die zeer nuttig voor het opslaan van spullen en alle soorten gereedschap en werktuigen, en de andere om een buiten toilet te maken.
Nieuw aangelegde verlichting en het elektriciteitleidingen zijn recentelijk geheel vernieuwd waardoor het mogelijk is om in de late uurtjes van uw terras en tuin te genieten.

De woning heeft alle papieren in orde: de akten, de inschrijving, de IBI.


Referentie: AM165
Prijs: € 199.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 383  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 89 m2
Terrein: 3.700 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Aloramakelaar, Álora (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)