Finca in Arenas, Malaga

Meer Fincas
in Malaga

Km.7  € 249.000

 

Sfeervolle Finca Met Apartement op Loopafstand van Het Dorp Arenas

Deze zeer originele finca met heerlijke ambiance en bijzondere details is een aantal jaren geleden grondig verbouwd. De verdieping op straatniveau bestaat uit een keuken/eetkamer, een prettige lichte woonkamer met prachtig uitzicht, een slaapkamer, badkamer met douche en een royale opslagruimte/kantoor met veel kastruimte en de aansluiting voor witgoed. Aan de voorzijde is een overdekt terras en carport.

De onderste verdieping met groot overdekt terras van 24m2 is verbouwd tot separaat appartement met een keuken/woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer, ideaal voor (betalende) gasten!

Het perceel dat helemaal doorloopt tot beneden aan de rivier Río Seco is beplant met vele volwassen bomen, onder andere olijf-, amandel-, nispero-, vijg-, citroenbomen etc. Er is een groot vlak stuk dat voor vele doeleinden geschikt is en er zijn paadjes aangelegd zodat je tot beneden aan de rivier heerlijk kunt wandelen. De tuin bevat verder veel originele verrassingen, zoals een heel romantische bedstee, originele zitjes en is aangeplant met vele planten en bloemen.

De meeste ramen en deuren zijn voorzien van rejas en het huis is voorzien van een alarminstallatie.A lle slaapkamers en de woonvertrekken zijn voorzien van climat control units. In de woonkamer zorgt een gaskachel voor warmte op de enkele kille winteravond. De finca beschikt over een eigen waterput, ideaal voor de (automatische) beregening van de tuin.

Een heel bijzondere finca met gezellige Spaanse uitstraling, uitstekende toegang en bereikbaarheid en een tuin vol verrassingen! Heel geschikt als je regelmatig gasten hebt of het appartement commercieel wil verhuren. Het grote perceel biedt vele mogelijkheden en door de ligging naast de doorgaande weg is het voor gasten prima bereikbaar. Het witte dorp Arenas ligt op loopafstand.


Referentie: 6082
Prijs: € 249.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 479  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 134 m2
Terrein: 5.072 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Particulier (Klik hier voor meer informatie over deze verkoper)