Villa in Begur, Girona

Meer Villa's
in Girona

Pablo Picasso  € 795.000

 

Luxueuze Moderne Villa Met Lap Pool in Begur

Deze stijlvolle villa is gelegen temidden van de pijnbomen in een rustige wijk, op slechts een paar kilometer van het mooie stadje Begur aan de Costa Brava en op enkele minuten met de auto van de stranden van Tamariu en Sa Riera.
Naast het huis met een vloeroppervlak van 134m2, is er een bijhuis voor gasten met een vloeroppervlak van 50m2, een garage met een studio van 33m2, een tuin en een zwembad.
Het huis is in loft-stijl ontworpen en het woongedeelte heeft een glazen wand met schuifdeuren van 9m die een prachtig uitzicht bieden op de omliggende heuvels.
Er is een dakterras dat toegankelijkis via een buitentrap, met een buitendouche aan de achterkant van het huis.
Een 25m2 houten terras omringd het zwembad en de zomereethoek met Argentijnse BBQ / open haard. Het infinity zwembad is van het type lap pool: 2,5m breed en 15m lang.
Het gastenhuis heeft twee grote slaapkamers en een grote gemeenschappelijke badkamer en kijkt uit op een rustige binnenplaats met stenen fontein.
De studio / garage (die momenteel dienst doet als studio voor de eigenaresse die architect is) beschikt over een mezzanine van 1.8m bij 7.5m. De ruimte kan ook als slaapkamer of gym gebruikt worden.
De tuin is professioneel ontworpen en goed onderhouden.


Referentie: PP091214
Prijs: € 795.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 1.530  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 276 m2
Terrein: 1.299 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Peterse & Partners International Real Estate, Barcelona (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)