Villa in Benahavis, Malaga

Meer Villa's
in Malaga

€ 1.595.000

 

Villa Te Koop in Benahavis.

Villa te koop in Benahavis.

Andalusische stijl villa met tropische tuin. Deze prachtige villa verwelkomt haar inwoners met een open, uitnodigende sfeer.

De hal leidt naar de ruime, lichte woonkamer met een elegante open haard en een grote panoramische schuifdeuren, die leiden tot een groot terras en verder naar het zwembad en de weelderige tuin met palmbomen en exotische planten. Het terras strekt zich uit over de gehele zuidelijke kant van het huis en is gedeeltelijk bedekt met een pergola en biedt een prachtig uitzicht op het grote zwembad, de tuin en de Middellandse Zee. Naast het zwembad is een klein servicegebouw met een buitenkeuken en een barbecue.

Linkerhand uit de woonkamer is een aparte eethoek voor speciale gelegenheden, evenals de toegang tot de twee begane grond slaapkamers met eigen badkamer. Rechterhand uit de woonkamer is nog een lounge met een bar en een open haard. In alle kamers van het brede schuifdeuren zorgen voor een natuurlijke glans de hele dag en in staat direct toegang tot het terras. Ook op dit niveau is er een volledig ingerichte ruime keuken met aparte toegang en een was- en berging.

Vanuit de hal leidt een trap naar de bovenverdieping galerij met een leeshoek en de twee grote slaapkamers met elk een eigen kleedkamer, ruime en-suite badkamer en een eigen terras.

In de kelder zijn er andere kamers die gebruikt kunnen worden op verschillende manieren, evenals een apart appartement met een woonkamer slaapgedeelte, een keuken en een eigen badkamer.

De woning bestaat uit twee plot, kan zowel zelfstandig worden gebruikt. Het tweede perceel (1 027 m²) wordt momenteel niet gebruikt en is ook zeer goede investering.

Parking.

# Parking Garage: 5.

# Parking Carport: 2.

Land Information.

Oppervlakte: 1. 444 + 1 027 m ².

Kenmerken.

Indoor Features: Ingebouwde kasten; Open haard; Airconditioning warm / koud.

Outdoor Kenmerken: Privé zwembad; BBQ gebied; Gazebo.

Gebouw Kenmerken: Ondergronds parkeren.

Bekeken & Oriëntatie: Zeezicht; Uitzicht op de bergen; uitzicht op het zwembad; uitzicht op de tuin.


Referentie: YM 1095
Prijs: € 1.595.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 3.070  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 686 m2
Terrein: 1.444 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Your Move, Mijas (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)