Appartement la Luna (Max 4 Prs)

Meer Appartementen
in Malaga

Calle la Sirena, Benajarafe  Minimum prijs € 650 - week

 

Te Huur Appartement in Benajarafe, Malaga

De toplocatie is een vakantievilla in Benajarafe, 25 kilometer ten oosten van Malaga, direct aan de Costa del Sol. De villa is vanaf het vliegveld bereikbaar per bus of huurauto. Of u wordt opgehaald en weggebracht. De villa bestaat uit 3 luxe appartementen waar mogelijkheden zijn voor 2, 4 of 4 personen of een combinatie. Bij een maximale bezetting verblijft u maximaal met 10 gasten. Uw privacy en persoonlijke aandacht is dus gegarandeerd.

La Luna, op de begane grond, direct grenzend aan de omsloten tuin, voor 4 personen heeft een woon/slaapkamer, een aparte slaapkamer, een eigen keuken, een badkamer en een prive terras.
Zon, schaduw, privacy & rust, zwembad, 600 meter van zee en het beste klimaat van Europa. Ontbijt en eventueel avondeten is ter plekke te boeken.
Met TV, Telefoon en gratis WIFI in en rondom de villa. Omsloten tuin met zon & schaduw Gasten hebben alle privacy in de omsloten tuin of op eigen terras of balkon. Alle bezienswaardigheden in de nabije omgeving.
Dit appartement is ook zeer geschikt voor senioren, mantelzorger & zorgvrager, mensen met gezondheidsklachten omdat er (tegen meerkosten) ondersteuning en verpleegkundige zorg aanwezig is, indien gewenst of noodzakelijk. In het appartement zijn hulpmiddelen aanwezig


Referentie: Appartement la Luna
Minimum prijs: € 650 - week
Vloeroppervlak: 50 m2
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1

Dit appartement wordt te huur aangeboden door

Nlmm, Malaga (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)