Villa in Benissa, Alicante

Meer Villa's
in Alicante

La Fustera  € 575.000

 

Luxe Villa in Benissa Te Koop | Laatste Mogelijkheid

In de gewilde zone la Fustera vind u deze villa in Benissa. Laatse beschikbare villa van een kleinschalig project van 6 nieuwe villa´s. Elk van de 6 villa´s is anders vormgegeven wat bijdraagt aan het exclusieve karakter van dit project.

Laatste beschikbare villa. Onder constructie. Uiteraard de mogelijkheid om de 5 al verkochte villa´s ook te bekijken ter referentie.

Deze villa in Benissa Costa biedt zeker gezien de verkoop prijs zeer veel.

Op 1 kilometer van het strand. zeezichten en ruime kavel. Hoogwaardige afwerking. Zowel Calpe als Moraira binnen 5 kilometer aan te rijden.

Op een grondstuk van 765 m2 bedraagt het bebouwd oppervlak 190 m2. Dit is exclusief het terras van 50 m2! Liefst 4 slaapkamers, waarn 3 uitgevoerd zijn met ensuite badkamers.

Royale moderne Silestone keuken. Integrale airconditioning. Hoogwaardige afwerking onder ander met grote vloertegels a 40€ per m2.

Zwembad met fontein, douche, van 10 x 3 meter. Videotoegang, carport en bbq. De vlakke kavel wordt aangelegd afgeleverd. Oplevering zomer 2018.

U krijgt bij ons de beste condities en upgrades bij aankoop. Nederlandse begeleiding.

Als constructeur kunnen wij u de gunstigste condities bieden bij het ontwerpen en bouwen van uw huis. Daarnaast hebben wij een flink aantal grondposities en kunnen wij u dus voorzien van een uitgelezen selectie bouwkavels in Moraira, Benissa en Calpe. Ook bieden wij volop mogelijkheden om energiezuinig of energieneutraal te bouwen.

Op de foto´s zijn ook de 5 al verkochte villa´s afgebeeld. De afwerking en uitstraling is echter identiek aan de te koop staande villa. Bekijk ook de video op onze website.


Referentie: Luxe villa in Benissa te koop
Prijs: € 575.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 1.107  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 190 m2
Terrein: 765 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Mirador de Moraira, Moraira (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)