Appartement in Cala Millor, Mallorca

Meer Appartementen
in Mallorca

€ 83.000

 

Appartementen Cala Millor, Cala Bona, S'illot, Sa Coma, Cala Ratjada Cala Domigo en Cala Murada

We hebben waarschijnlijk de beste selectie van appartementen (1, 2, 3 slaapkamers) in het noordoosten van Mallorca (Cala Millor, Cala Bona, S'Illot, Sa Coma, Cala Ratjada Cala Domigo's en Cala Murada)

Dit is ALLEEN is een selectie van appartementen van 83000 € tot 200000 €

Gelieve uw wensen en prijsklasse door te geven en wij sturen u de meer te koop aangeboden woningen.

Dichtbij het strand

Cala Millor 320 | 83000 €

Appartement met prachtig uitzicht op de berg. Van ongeveer. 40 m² in Cala Millor, op slechts 10 minuten van het strand en de wandelpromenade. Biedt een slaapkamer, een badkamer met douche, een kitchenette en een balkon van ca. 8m², voorzien van diverse inbouwkasten. De gemeenschap biedt een zwembad, tuin, lift, wasruimte, overdekte parkeerplaats voor fietsen en een parkeerplaats.

Cala Millor 342 | 85000 €

Zonnig appartement op de begane grond van ca. 37m² inclusief terras van ca. 6m². Zuid-oriëntatie met uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad. Rustige gemeenschap, zeer dicht bij alle winkels, restaurants en het strand. Biedt 1 slaapkamer, badkamer (gerenoveerd), woon-eetkamer-keuken. Gerenoveerd inclusief vloeren, keuken, badkamer en een nieuwe voordeur. Ac / Verwarming in de slaapkamer en de woonkamer. Telefoon en wifi-verbinding. Gemeenschappelijke wasruimte. Verkocht ingericht en uitgerust. Klaar om binnen te gaan.

Cala Bona 746 | 85000 €

Appartement op de 4e verdieping van ca. 50m² incl. Terrassen. Recentelijk gerenoveerd. Biedt 1 slaapkamer, 1 complete badkamer, keuken (gemeubileerd en uitgerust), wasruimte met terras en een lounge / eetkamer met uitzicht op de Costa de los Pinos. Slechts 200 meter van de haven van Cala Bona. Open parkeren. Gebouw zonder lift.

Cala Millor 534 | 92000 €

Cala Millor zonnig appartement op de begane grond gerenoveerd en ingericht.

Zonnig appartement op de begane grond van ca. 37m² inclusief terras van ca. 6m². Zuid-oriëntatie met uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad. Rustige gemeenschap, zeer dicht bij alle winkels, restaurants en het strand. Biedt 1 slaapkamer, badkamer (gerenoveerd), woon-eetkamer-keuken. Gerenoveerd inclusief vloeren, keuken, badkamer en een nieuwe voordeur. Ac / Verwarming in de slaapkamer en de woonkamer. Telefoon en wifi-verbinding. Gemeenschappelijke wasruimte. Verkocht ingericht en uitgerust. Klaar om binnen te gaan.

Energy Cert: G 333/88

Cala Bona 479 | 95000 €

Cala Bona appartement zeer dicht bij het strand

Appartement op de 4e verdieping van ongeveer 76m² gelegen in Cala Bona, zeer dicht bij het strand. Het heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met toegang tot een terras (veranda), complete badkamer hervormd slechts een jaar geleden, keuken met toegang tot een klein balkon. Het heeft ook een gemeenschappelijk dakterras en een parkeerplaats. Gebouw zonder lift.

Cala Millor 332 | 99000 €

Cala Millor ingericht studio appartement dichtbij het strand

Studio appartement van ca. 34m², gelegen op slechts een paar meter van het strand van Cala Millor. Biedt lounge-diner-keuken, badkamer en terras. Goed onderhouden woning en volledig gerenoveerd met inbegrip van, vloertegels, waterinstallatie, inbouwkasten en warme en koude lucht con. Het gebouw biedt een lift, een ruimte voor duwers en directe toegang tot het strand van Cala Millor. Verkocht ingericht en uitgerust, klaar om binnen te komen.

Cala Millor 334 | 99500 €

Cala Millor gemeubileerd appartement in de frontlinie met tuin met zwembad en vrij uitzicht

2e verdieping appartement in frontlinie gebouw met vrij uitzicht over de berg en het resort van Cala Millor van ca. 42m2² met terras inbegrepen. Zuid-west oriëntatie met zon de hele middag. Biedt lounge-eetkamer met open keuken, badkamer met douche en 1 slaapkamer. Complex met 3 liften en privézwembad. Op slechts 30 meter van het mooie strand van Cala Millor tegenover de accommodatie. Nieuwe dubbele beglazing en luifel. Wordt gemeubileerd verkocht

Canyamel 103IN | 106.000 €

Gemeubileerd penthouse appartement met terras

Living50 m² Slaapkamers 1 Badkamers 1in het strand penthouse van 57 m² met terras, het appartement biedt open keuken, slaapkamer met garderobe, bad, gemeubileerd

Sa Coma 281 | 127.800 €

2e verdieping modern appartement van ca. 50 m² en op slechts 100 meter van het strand van Sa Coma. Gelegen in goed verzorgd complex met zwembad, 2 liften en 24 uur portier. Biedt een grote tweepersoonsslaapkamer, keuken-lounge-eetkamer, badkamer en terras. Volledig gerenoveerd 1 jaar geleden. Ac / verwarming. Open parkeren. Gemakkelijke toegang tot restaurants, winkels etc. Verkocht ingericht en uitgerust

Cala Millor 324 | 129.000 €

3e verdieping appartement van ca. 60m² met terras van ca. 8m², op slechts 200 meter van de zee en het strand in Cala Millor. Biedt 2 slaapkamers, 1 badkamer, wasruimte, aparte keuken, woon-eetkamer met gedeeltelijk afgesloten terras. Volledig gerenoveerd inclusief keuken, badkamer, dubbele beglazing, binnendeuren, vloeren en elektrische installaties. Biedt AC / Verwarming. Kleine gemeenschap. Gebouw zonder lift. Alle renovatiewerkzaamheden zullen worden afgerond vóór een verkoop. Verkocht ongemeubileerd.

Canyamel 210 | 129.000 €

Appartement op de 3e verdieping in Canyamel van ca. 94m²


Referentie: North East Apartments
Prijs: € 83.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 160  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: -
Terrein: -

Dit appartement wordt aangeboden door

A Home in Mallorca,  (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)