Appartement in Calpe, Alicante

Meer Appartementen
in Alicante

€ 140.000

 

Nieuw Appartement in Calpe Te Koopmet Prijsvoordeel

De totale residentie omvat 34 appartementen. De appartementen zijn verdeeld over 4 residenties van ieder slechts 3 bouwlagen. Door deze opzet is de menselijke maat gewaarborgd alsmede rust en privacy. De appartementen genieten een prachtig, divers en levendig panoramisch uitzicht over de skyline van Calpe en de iconische Peñón de Ifach. De combinatie van de levendigheid van de skyline van Calpe, de imposante Ifach het rustgevende helderblauw van de middellandse zee geeft deze appartementen een uitzicht om blijvend van te genieten. De Ifach is tevens naamgever van dit prestigieuze nieuwbouwproject.

Het ontwerp van de appartementen is wel doordacht. De terrassen zijn ruimer en dieper of breder dan gebruikelijk waardoor ruimte wordt gecreëerd voor royaal meubilair om optimaal van de panoramische uitzichten te kunnen genieten. Daarnaast is ieder appartment rechtstreeks bereikbaar met een lift waardoor de appartementen ook uitermate geschikt zijn voor mindervaliden en bewoners op hogere leeftijd. Keuze uit 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen. Daarnaast is er een keuze in afwerking van onder andere keuken en badkamer (s).

Garageplaatsen en bergingen zijn beschikbaar als optie. Fraai vormgegevevn gemeenschappelijk zwembad met tuinen, optimaal gesitueerd op de zon.

Het bruisende stadje Calpe biedt zandstranden, winkelstraten, een historisch centrum en volop eet en drink gelegenheden. Even ten noorden ligt het prachtige Moraira even ten zuiden het eveneens geliefde Altea.

Naast een gunstige prijsstelling voor kopers in de eerste fase profiteert u naast de gegarandeerde prijsverhogingen van gustige betalingscondities. 10% bij ondertekenen koopcontract, 20% gedurende de bouw en de resterende 70% bij oplevering.

Nieuw appartement in Calpe op één van de mooiste plekjes aan de Costa Blanca om zelf van te genieten of als investering en/of verhuurobject aankopen? Wij bevelen deze optie dus graag aan.

Mirador de Moraira biedt haar clienten daarnaast exclusieve voordelen bij aankoop van een appartement in deze residentie. Informeer ook naar ons praktische calculatiemodel om alle kosten en opbrengsten bij verhuur en verkoop eenvoudig inzichtelijk te maken.

Prijzen vanaf € 140.000. Aanvang najaar 2019. Oplevering voorjaar 2021. Informeer naar vloerplannen, beschikbaarheid en aanbieding.


Referentie: Ifach appartement
Prijs: € 140.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 269  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 82 m2
Terrein: 100 m2

Dit appartement wordt aangeboden door

Mirador de Moraira, Moraira (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)