Villa in Calpe, Alicante

Meer Villa's
in Alicante

€ 690.000

 

Lichte en Recente Villa op Korte Afstand van de Zee in Calpe.

Dit is een grote villa, gebouwd op maat van een grote familie. Het huis is van zeer degelijke kwaliteit en werd in 2007 onder nauwlettend oog van de eigenaars gebouwd.
De oprit kan je oprijden via twee verschillende poorten, via twee verschillende straten.
Met enkele treden kom je bij de voordeur en ga je de hall binnen. Op het gelijkvloers heb je in een ruime keuken met eethoek. De keuken zelf is erg praktisch en goed ingericht, de eethoek is erg licht. Houten brede schuifdeuren scheiden de keuken van de woonkamer, laat je ze open heb je één grote leefruimte. Opnieuw een ruimte met veel lichtinval, en met directe toegang naar het terras en het zwembad. Op het zelfde niveau heb je twee badkamers, één is ensuite met de gelijkvloers slaapkamer die is uitgerust met veel kleerkastruimte.
De trap op heb je opnieuw drie grote slaapkamers die telkens toegang hebben tot een groot terras. Boven een grote familiebadkamer.
Dan heb je nog de onderverdieping, die biedt opnieuw erg veel plaats. Eerst en vooral heb je een immense garage, daarnaast heb je stockageruimte. Achter de garage heb je nog eens een omvangrijke slaapkamer met een aparte badkamer die je gemakkelijk kan ombouwen tot een aparte studio.
Vanaf het zwembad torent de Peñon d'Ifach voor je uit, van boven op het terras heb je een heel wijds zicht op de urbanisatie en de stad.
De villa ligt aan het begin van een moderne en vlakke urbanisatie, waar de straat, voetpaden en straatverlichting in perfecte staat zijn. De supermarkt ligt op nog geen 500 m en ook het strand is slechts een gemakkelijke wandeling van 20 minuten.
Momenteel wordt de villa in de zomer verhuurd van half juni tot eind september, wat een zeer mooie opbrenst oplevert.
Aanzienlijke villa voor groot gezelschap op een leuke en praktische locatie!


Referentie: 10754DA
Prijs: € 690.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 1.328  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 370 m2
Terrein: 935 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Moraira Invest Group, Moraira (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)