Capdepera, Finca Te Koop

Meer Fincas
in Mallorca

€ 255.000

 

Finca in Capdepera, Mallorca

Gezellige finca in Capdepera in de buurt van verschillende stranden, zoals Cala Agulla, Cala Mesquida en Font de Sa Cala. Mooie Finca met een wettelijk huis van 120 m2, op een perceel van 3.368 m2 in Capdepera.

Als u wilt op het platteland omgeven door de natuur slechts enkele minuten van het centrum van Capdepera en tot maximaal 10 minuten van een aantal van de mooiste stranden van Mallorca, Cala Agulla en Cala Gat om te wonen, dan is dit uw kans !!!!

De boerderij heeft lichte en ruime woonkamer met open haard pellet en airconditioning, een volledig ingericht en voorzien van functionele keuken, een badkamer met douche en 2 tweepersoonskamers.

In de buitenkant vindt u een veranda in de ingang met een grote barbecue, een grote garage. Het heeft aangrenzende constructies ingeschakeld als woonkamer, keuken en berging. 3 putten wettelijke eigen water, water opslagtank en een klein zwembad, is volledig omheind en heeft een tuin met fruit en olijfbomen.

Het ligt op 5 minuten van de stad en dicht bij alle stranden in de omgeving zijn vele, de boerderij ligt in een rustige omgeving en de toegangsweg is geheel geasfalteerd.


  Ref. BM5567


Referentie: RT5567
Prijs: € 255.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 491  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 120 m2
Terrein: 3.368 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Blau Mallorca, Manacor (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)