Huis in Conchar, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 265.000

 

Fanatastish Huis Met Pricezwembad op 25 Minuten van Granada en Het Strand

Dit prachtige ruime hoekhuis met 4 slaapkamers en 2 badkamers is gelegen in het traditioneel Andalusische dorpje Cónchar in de Lecrin Vallei op 25 minuten van Granada stad en 25 minuten van de kust. Het is een heel gezellig en charmant huis met tuin en privézwembad en een groot terras met prachtig uitzicht naar de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada.

Indeling:

Begane grond: Woon/eetkamer met een houtkachel, een ruime, volledig ingerichte keuken en een grote kamer met toegang tot de straat.
1e verdieping: 3 grote slaapkamers en een badkamer met een bad.
2e verdieping: Een zeer riante (slaap)kamer met fantastisch uitzicht op de bergen, een badkamer met douche, een mooi groot terras met pergola en buitenkeuken en ingebouwde BBQ. Vanaf het terras heeft u direct toegang tot de mooie tuin met sinaasappel- en citroenbomen, een moestuintje en een eigen zwembad met een kindvriendelijk ondiep gedeelte.

Uitgelezen kans om een ruime gezinswoning te kopen met karakter en authentieke details, zoals houten balkenplafonds en originele vloertegels, met een tuin met zwembad en een prachtig uitzicht en ook nog een goede toegang.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over dit eigendom; we hebben veel extra foto's beschikbaar.


Referentie: LVA531
Prijs: € 265.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 510  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 174 m2
Terrein: 290 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)