Conchar, Huis Te Koop

Meer Huizen
in Granada

€ 299.000

 

Huis in Conchar, Granada

Buitenkans! Dorpshuis met tuin en privé zwembad, uit zicht op de Sierra Nevada en meer dan 1000m2 eigen terrein met toestemming om extra te bouwen! Deze ruime gezinswoning met veel karakter biedt 4 slaapkamers, 2 badkamers, een mooie tuin en prachtig uitzicht en veel authentieke kenmerken. Het aangrenzende perceel is in de prijs inbegrepen en is geclassificeerd als bouwgrond, waardoor u een 2e huis mag bouwen of een garage of een grote groentetuin kunt aanleggen of laten zoals het is en genieten van de ruime tuin en het open uitzicht. De locatie is fantastisch binnen een half uur rijden van Granada stad en van het strand.

Indeling:
Begane grond: woon- / eetkamer met Noorse houtkachel, een ruime en volledig uitgeruste keuken en een grote kamer als opslag met toegang tot de straat.

1e verdieping: 3 grote slaapkamers, badkamer met ligbad.

2e verdieping: XL (slaap) kamer met fantastisch uitzicht op de Sierra Nevada, badkamer met toilet, douche, wastafel en wasmachine, een enorm terras met buitenkeuken en ingebouwde BBQ.

Vanuit het terras heeft u directe toegang tot de prachtige tuin met privézwembad met kindvriendelijk pierenbad.

Het aangrenzende perceel van 496 m2 kan bij de tuin getrokken worden, bijvoorbeeld om fruitbomen en groenten te verbouwen, of het kan gebruikt worden om een huis of een garage te bouwen of al het bovenstaande.

Het is een geweldige kans om een ruim en licht huis te kopen met karakter en authentieke details zoals houten balken plafonds in het hele huis, originele vloertegels en met grote tuin en zwembad met prachtig uitzicht, goede toegang en ruimte om uit te breiden.


Referentie: LVA681
Prijs: € 299.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 576  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 164 m2
Terrein: 1.030 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)