Appartement in Durcal, Granada

Meer Appartementen
in Granada

€ 120.000

 

Lva717

Ruim en zeer licht huis te koop in het centrum van Durcal op loopafstand van alle lokale voorzieningen. Het is gloednieuw en het enige wat de nieuwe eigenaar hoeft te doen is schilderen, een keuken installeren en de badkamers afmaken.
Elektra, leiding en afvoeren zijn aanwezig om aangesloten te worden. De woonoppervlakte is ruim 165m2 en alle kamers zijn ruim met een overvloed aan daglicht.
Het buitengewoon grote terras heeft nog eens 165m2 om het hele jaar door van het milde klimaat te genieten en de ultieme combinatie van binnen- en buitenleven te hebben.

Distributie

Eigen entree vanaf de straat, hal met trap naar de eerste verdieping, zeer grote woonkamer met twee balkons aan de voorzijde met uitzicht op het park, grote slaapkamer met eigen badkamer, 2 slaapkamers, ruime familie badkamer en een keuken met directe toegang tot het enorme terras van 165 m2 met een bijkeuken/stookruimte en heel veel plek om een mooie daktuin te creëren.

Het huis is gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals marmeren vloeren (laat je niet misleiden door de foto's met het beschermende zand erop, ze zijn smetteloos) alle ramen en deuren hebben dubbele beglazing met draai/kiepmechanisme.

Het dorp:
Durcal is het grootste dorp in de Lecrin regio met meer dan 6000 inwoners. In Durcal vindt je alle noodzakelijke diensten, van een heel arsenaal aan koffiebars en restaurants tot een ruim aanbod aan winkels, verder vindt je er een medisch centrum, een dierenarts, een lagere en middelbare school, doe-het-zelf shops, tandarts, een grote wekelijkse markt en de bus naar Granada rijdt elk half uur. Een levendig dorp en uitstekend bereikbaar. Zowel vanuit de stad Granada als vanuit Motril aan de Costa Tropical.


Referentie: LVA717
Prijs: € 120.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 231  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 330 m2
Terrein: -

Dit appartement wordt aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)