Huis in Durcal, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 500.000

 

Lva521

Groot pand te koop dat als riante familiewoning kan dienen of als vakantieaccommodaties. Het is gelegen ten noorden van de Lecrin Vallei, een strategisch punt op 20 minuten van Granada stad, het Alhambra en de Costa Tropical, op 40 minuten van de Sierra Nevada, en op 15 minuten van de prachtige Alpujarra. Het huis bestaat uit 2 ruime appartementen van 225 m2, elk met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een grote woonkamer en keuken, terras en tuin met gemeenschappelijk zwembad. Elk appartement is geschikt voor 6 en maximaal 10 personen (met 1 extra bed). Er is een kelder met nog eens 225 m2 voor verdere ontwikkeling.

Het huis is voorzien van centrale verwarming, kabel-tv en wifi. Het heeft 2 volledig uitgeruste keukens met vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast en vriezer, oven en magnetron. Appartement 1 heeft ook een houtkachel in de woonkamer. Mooie tuin met fruitbomen, zwembad en barbecue.

Het dorp:
Dúrcal is het grootste dorp in de Lecrin Vallei en heeft ongeveer 6.000 inwoners. Het is gelegen aan de oevers van de Rio Dúrcal, 30 km ten zuiden van Granada. De belangrijkste economische activiteit is de landbouw van groente en fruit. Het dorp biedt een verscheidenheid aan restaurants, tapas bars, winkels en heeft een lagere en middelbare school. De busverbinding met Granada rijdt elk half uur.

Extra foto's beschikbaar.


Referentie: LVA521
Prijs: € 500.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 962  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 700 m2
Terrein: 586 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)