Huis in Durcal, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 360.000

 

Lva751

Deze bijzondere woning ligt direct naast de oude snelweg van Granada naar Motril, in Durcal. Het heeft een ruim perceel van meer dan 1000m2 met een heerlijke tuin en gemakkelijke toegang.

Het huis is bijzonder vanwege de vele authentieke details zoals mooi timmerwerk, enkele zeer antieke deuren en de stenen stoelen in de tuin zijn originele overblijfselen van de Romeinse weg in de buurt van de hoofdstad Granada. De stenen bestrating in de tuin komt van dezelfde historische opgravingsoloacties.

Het huis biedt ruimte aan 3 slaapkamers en een badkamer en de grote studeerkamer kan eventueel worden geteld als een 4e slaapkamer.

Indeling

Begane grond: hal, grote woonkamer met veel daglicht, keuken met toegang tot een overdekt terras, ruime garage, grote (slaap) kamer, momenteel in gebruik als kantoor, en een ruime berging die verbouwd kan worden tot badkamer indien het kantoor en slaapkamer zou worden.

1e verdieping: 3 royale slaapkamers en een badkamer.

De tuin is zeer privé en is beplant met een verscheidenheid aan bomen en struiken en heeft verschillende betegelde zitjes. Het moet gezegd worden dat je het verkeer langs de oude snelweg aan de voorkant goed hoort. Als je echter geen absolute stilte nodig hebt en je bent op zoek naar een prachtig huis met authentieke kenmerken en charme, dan is dit misschien uw nieuwe woning!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we hebben veel extra foto's beschikbaar op aanvraag.


Referentie: LVA751
Prijs: € 360.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 693  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 200 m2
Terrein: 1.000 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)