Elviria, Villa Te Koop

Meer Villa's
in Malaga

€ 5.250.000

 

Villa in Elviria, Malaga

Wij van Costa Estates zijn trots om u de allermooiste woning ten oosten van Marbella te kunnen tonen. Deze spectaculaire villa is 1114m2 groot, ligt op een grondstuk van 10821m2 en is uniek in zijn soort.

Na door de automatische toegangspoort het perceel te hebben betreden, brengt een lange oprijlaan u naar een ondergrondse parkeergarage voor 6 auto´s, terwijl gasten hun auto kunnen parkeren voor het huis. De prachtige entree van het huis leidt u naar een ontvangsthal met extra hoge plafonds waarvandaan u of naar de privévertrekken of naar de enorme salon kunt gaan. Het huis heeft 6 slaapkamers, 6 badkamers en een prachtig verwarmd zwembad met een badkamer, open keuken en heerlijke terrassen. In de uitgestrekte tuin bevindt zich verder een gastappartement met een eigen ingang.

De enorm grote salon van deze prachtvilla beschikt over een volledig ingerichte bar en vormt samen met een ruime eetkamer het woongedeelte. Dit hele gedeelte komt uit op een fantastisch overdekt terras waarvandaan u genieten van de schitterend aangelegde tuin met een vijver en twee fonteinen. Links van de tuin ligt een tennisbaan.

Als u verveelt raakt van het prachtige zicht op de tuin kunt u op de eerste verdieping vanaf één van de enorme terrassen genieten van een uitzicht op de la Concha berg, de middellandse zee en de kust van Noord-Afrika. Op deze eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers waarvan er twee zeer groot zijn.

Wanneer u vanaf de eerste verdieping de trap omhoog neemt, komt u terecht in een charmante toren met een dakterras van 35m2. Vanaf hier heeft u een 360 graden blik op het huis en de gehele omgeving.

Het souterrain van deze adembenemend mooie villa is de plaats waar er ontspannen wordt. Er bevindt zich een snookertafel, bioscoop, bar, feestruimte, sportschool en een wijnkelder.

Wilt u meer informatie over deze spectaculaire villa? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag!


Referentie: costa058
Prijs: € 5.250.000
Vloeroppervlak: 1.114 m2
Terrein: 10.821 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Costa Estates, Mijas Costa (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)