Villa in Font de Sa Cala, Mallorca

Meer Villa's
in Mallorca

€ 685.000

 

Villa in Font de Sa Cala

grote villa met prachtig uitzicht in Font de Sa Cala Prachtige villa met uitzicht op de zee en de bergen in Font de SA CALA (Capdepera, Mallorca, Illes Balears, Spanje).

Gerenoveerd in 2005 en verdeeld over 2 verdiepingen met meer dan 230 m² zonne-hoek van 450 m², met uitzicht op zee en de bergen, op het zuiden, licht en gelegen in prime en tranquilisima gebied Font de Sa Cala, in de buurt prachtige stranden en zeer dicht bij Capdepera en Cala Ratjada (Mallorca).

De villa heeft 5 slaapkamers (4 dubbele) met kasten, 3 badkamers (1 met jacuzzi en 2 met douche), 2 volledig ingerichte keukens, 2 open haarden, 2 woonkamers (telefoon, internet, TDT en satelliet-tv ), 2 restaurants, half overdekt terras van 20 m², een zolder van 75 m², twee voortuinen en 1 grote achtertuin patio 90 m² pool van bovengrondse aluminium, barbecue, grote garage, parking, wasserette wasmachine en droger , bergruimte en grote sportschool, verwarming en airconditioning met warmtepomp etc.

Daarnaast kan een deursysteem de eerste verdieping volledig onafhankelijk te laten op de begane grond, waardoor twee huizen geïsoleerd chalet.
  Ref. BM5709


Referentie: RT5709
Prijs: € 685.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 1.319  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 230 m2
Terrein: 450 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Immobilien Mallorca Riera Taylor, Manacor (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)