Huis in Granada, Granada

Meer Huizen
in Granada

Montefrio  € 99.000

 

Een Mooi Historisch Huis Met Veel Karakte

Een mooi historisch huis met veel karakter, ligt aan de voet van het kasteel, met een patio en terras, ideaal voor een kleine B & B, klaar om in te trekken.

Dit mooie dorpshuis is gelegen in de oude wijk van dit pittoreske witte stadje Andalucia, zeer dicht bij het stadhuis, rond de kerk en op slechts enkele meters van het kasteel en de Iglesia de la Villa.

Wandelen langs een typisch Andalusische smalle straat van het plein door de ronde kerk vinden we dit prachtige huis die dateren uit 1930. De voordeur is het origineel dat in de bouw werd geplaatst en heeft een stenen latei dateert uit de late 19e eeuw.

Ga het huis een ruime hal-reception.On elke kant van de hal is er een grote slaapkamer met een eigen en-suite badkamer. Step up is er een zitkamer plus een lege ruimte ideaal om een ??extra badkamer of berging te plaatsen ..
Vanuit de woonkamer stapt is er een badkamer en een traditionele keuken. Vanuit zowel de keuken en de woonkamer, een deur leidt naar de binnenplaats, goed om te dineren "al-fresco" en solarium.

Trap er een tweede keuken dingin, ingerichte in een traditionele Andalusische stijl. Uit dit is er een zeer grote woonkamer met open haard, mooie kamer voor het lezen, het hebben van de koffie voor ot de open haard, .. erg gezellig ...
Uit dit in is er nog een heel goede grootte van de kamer nu gebruikt voor opslag, maar kon nog een slaapkamer en dan is er nog een slaapkamer die ook beschikt over een open haard die gemakkelijk weer gebruikt kan worden als je wilt ...

trap vervolgens krijg je in naar het dakterras, mooi solarium, met direct uitzicht op de "Iglesia de la Villa" de belangrijkste monument in de stad dateert uit de 16de eeuw in het einde van de Moorse heerschappij.

Dus op het is dit dorpshuis zou het perfecte huis met een goed inkomen en het doen van een aantal verbeteringen zal de potentital hoger zijn.

Montefrio is een van de door het tijdschrift National Geographic genoemd als stad één ot de top 10 van steden met de beste uitzichten in de wereld, en omdat dit, nu de stad is veel toeristen en die behoefte hebben aan meer B & B, dus dit huis zou kunnen vullen een behoefte in de stad als de nieuwe eigenaar zich als een bedrijf.

Vanuit deze stad Granada stadscentrum en de luchthaven Granadainternational zijn ongeveer 40 minuten afstand, de luchthaven van Malaga 1.15 uur, Sierra Nevada skipistes 1.20 uur, Sevilla of Cordoba op 2 uur ca.


Referentie: CASTILLO
Prijs: € 99.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 191  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 240 m2
Terrein: 150 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

Granada Houses, Tocon (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)