Finca in Huetor Tajar, Granada

Meer Fincas
in Granada

La Fabrica  € 60.000

 

Traditionele Cortijo Ligt op 5 Minuten van Het Dorp, Met Leidingwater en Electric, en Gemakkelijke T

Een mooie gelegenheid om zelf een land woning gelegen in een klein gehucht in het zuiden van Spanje nog slechts 5 minuten van de dichtstbijzijnde stad.

Minder dan een uur van Malaga!

Dit is een landelijk huis, maar is leefbare in fundamentele voorwaarde en is gemakkelijk bereikbaar per een geasfalteerde weg op minder dan 5 minuten afstand van voorzieningen. Er is leidingwater en elektriciteit en internet beschikbaar.

Er is een front overdekt terras met een schoorsteen ideaal voor barbecues en dineren. De badkamer is net buiten de patio, dus je moet een in het huis te bouwen.

Het invoeren van het huis vindt u 2 slaapkamers, vervolgens een ruime woon-eetkamer met brander en een ingerichte keuken met een centrale open haard.

Op de bovenste verdieping is er een ruime kamer, dan een slaapkamer en een 3e kamer.

Aan de achterzijde van het huis is er een grote stal die gemakkelijk kunnen worden veranderd in zwembad plus terras of zelfs voor ander gebruik. Het huis zou rewirting, deel nieuw dak en een binnen badkamer installeren nodig hebben en dit wordt weerspiegeld in de zeer lage prijs. Het is rustig en prive en heeft een prachtig uitzicht

De dichtstbijzijnde stad ligt op minder dan 5 minuten afstand, Montefrio slechts 15 minuten rijden alomg met Granada en de luchthaven 30 minuten en Malaga minder dan een uur.

Vraag ons voor meer informatie


Referentie: AGI
Prijs: € 60.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 115  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 135 m2
Terrein: -

Deze finca wordt aangeboden door

Granada Houses, Tocon (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)