Huis in Lecrin, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 128.000

 

Lva722

Buitenkans! Dit grote huis met 3 woonlagen heeft een grote tuin en biedt prachtig uitzicht op de prachtige omgeving van de Lecrin Vallei.
De bovenste verdieping is een aparte woning en bewoonbaar met 3 slaapkamers, 1 badkamer, een woonkamer, een keuken en een garage met washok.
De twee onderste woonlagen moeten nog afgewerkt worden en kunnen worden ingedeeld als aparte woning of extra slaap- en badkamers of als 1 of 2 zelfstandige appartementen.
De ruime tuin op het Zuiden van 200m2 biedt adembenemend uitzicht.
De toegang is perfect en er is voldoende parkeergelegenheid binnen en buiten het eigen terrein.

Indeling:

De bovenste verdieping heeft toegang vanaf de hoofdstraat van het dorp met een garage en een washok. Het heeft 3 slaapkamers waarvan een met eigen balkon met prachtig uitzicht, een badkamer met douche en toilet en een complete keuken en een woonkamer met open haard.

De middenverdieping is nog bijna helemaal open en kan op verschillende manieren worden ingedeeld. Doordat het fantastisch uitzicht heeft, vraagt het om veel ramen en misschien grote glazen pui.

De begane grond heeft toegang via een lager gelegen straat en sluit aan op de grote tuin. Ook deze ruimte is nog voornamelijk open en kan ingedeeld worden naar eigen inzicht. Door de eigen toegang is het ook mogelijk om te verbouwen tot zelfstandig appartement.

De zonnige tuin heeft irrigatie, een aantal fruitbomen en kan naar eigen idee ontworpen worden.

Een buitenkans voor diegene die niet bang zijn voor een grote verbouwing en zoeken naar een groot huis met tuin in een typisch Spaans dorpje.

Aarzelt u niet om contact op te nemen voor extra foto’s, we hebben veel extra foto´s beschikbaar.


Referentie: LVA722
Prijs: € 128.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 246  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 213 m2
Terrein: 334 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)