Huis in Lecrin, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 159.000

 

Lvi651

Charmant dorpshuis te koop in de Lecrin Vallei, halverwege Granada stad en het strand. Met 3 ruime slaapkamers, een patio op de begane grond en een ruim dakterras maakt het een fantastische gezinswoning in een prachtige omgeving met toegang tot goede lokale voorzieningen zoals restaurants, winkels, bank, tapas-bar, school, openbaar zwembad etc., allemaal op loopafstand van het huis.
Het huis is zeer goed onderhouden en klaar om zo te betrekken en heeft een zeer goede Internetverbinding waardoor werken vanuit huis ook een optie is.

Indeling:

De begane grond biedt ruimte aan een gezellige woonkamer met open haard en authentieke ingebouwde kasten, een toilet, een volledig ingerichte keuken met open verbinding naar de ruime eetkamer met toegang naar de charmante patio met diverse terrassen en bergruimte en 2 grotkamers!
De grotten zijn ideaal om verse producten te bewaren en bijvoorbeeld uw beste wijn, maar ook heel handig voor fietsen en ski’s en/of om te verbouwen tot hobbyruimte.

Op de eerste verdieping zijn 2 zeer ruime slaapkamers en een grote badkamer met aparte douche en bad.

De bovenste verdieping heeft een royale 3e slaapkamer. Deze kamer leent zich ook uitstekend als kantoorruimte voor thuiswerkers met directe toegang tot de 2 grote dakterrassen.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie; we hebben vele extra foto's beschikbaar.


Referentie: LVI651
Prijs: € 159.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 306  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 215 m2
Terrein: 120 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)