Huis in Lecrin, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 65.000

 

Lva629

Dit ruime dorpshuis is gelegen in Niguelas en biedt de mogelijkheid om een zeer ruime patio te creëren op de begane grond, wat een groot goed is in dit authentieke Andalusische dorpje. Het heeft momenteel 3 slaapkamers en 1 badkamer met ruimte voor extra accommodatie.
Het huis is in theorie bewoonbaar, maar zou opknappen van een degelijke renovatie om te voldoen aan de hedendaagse normen.

Indeling

Begane grond: Hal met een bergkast, woonkamer, keuken met een grote open haard en toegang tot een kleine (eet) kamer, die leidt naar de stallen aan de achterkant van het huis. Vanuit de stallen leidt een trap naar een grote open ruimte op de eerste verdieping. Om waarde toe te voegen zou het een goed idee zijn om de stallen te slopen en zo een open binnenplaats te maken welke ook een achterdeur naar de straat heeft.

Eerste verdieping: 2 slaapkamers en een badkamer.

Zolderverdieping: Ruime open (slaap) kamer met toegang tot een klein terras. Deze kamer is groot genoeg om een en-suite badkamer aan toe te voegen.

Locatie: De woning ligt op loopafstand van het dorpsplein en van alle tapas-bars, restaurants, markt, school, bank etc. en op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Granada en de stranden van de Costa Tropical.

Aarzel niet om contact op te nemen, we hebben veel extra foto's beschikbaar.


Referentie: LVA629
Prijs: € 65.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 125  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 225 m2
Terrein: 129 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)