Adverteren op Libercasa

Libercasa is veruit de grootste nederlandstalige advertentie-site voor woningen in Spanje. Naast het standaard formaat advertenties voor koop- en huurhuizen, bieden we de volgende mogelijkheden om uw advertentie meer op de voorgrond te zetten.

Gebruik deze mogelijkheden om het aantal informatie aanvragen te vergroten en het verkoopproces te versnellen.

1. Homepage Spotlight

Plaats uw advertentie op de homepage en andere pagina's die veel bezoekers ontvangen. Homepage Spotlights zijn gelinkt naar uw objectbeschrijving. Bekijk de Spotlight advertenties op onze homepage.

Op iedere pagina zijn 2 á 3 plaatsen beschikbaar voor Spotlights. Telkens als een bezoeker een pagina opent, worden de advertenties willekeurig gekozen uit de beschikbare advertenties. Ondanks dat we niet kunnen garanderen dat uw Spotlight advertentie iedere keer zichtbaar is, verzekert dit dat alle Spotlight advertenties even vaak worden vertoond.

De prijs van een Homepage Spotlight is € 27 (ex btw) per maand.

Bestellen van een Homepage Spotlight:

  1. Plaats uw huis op de Libercasa websites
  2. Stuur de URL van de Libercasa-pagina waarop het huis wordt aangeboden naar sales@libercasa.be samen met de factuurnaam, adres en BTW nummer. U kunt ons natuurlijk ook bellen op +31-20-3206351
  3. U ontvangt vervolgens een orderbevestiging en een factuur met daarop de betalingswijze per credit card of bankoverschrijving.
  4. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw Homepage Spotlight binnen twee werkdagen geplaatst.

 

2. TopSpot

Plaats uw advertentie in de top positie van de pagina's met zoekresultaten waar veel meer bezoekers het zullen zien. TopSpot advertenties staan niet alleen bovenaan op deze website maar op alle Libercasa websites.

 

Voorbeeld 1. De bezoeker zoekt naar huizen in Huelva, de TopSpot advertenties in Huelva staan boven in de resultatenlijst
Voorbeeld 2. Het Libercasa systeem geeft suggesties van huizen die misschien interessant zijn voor de bezoeker. TopSpot advertenties worden als eerste gesuggereerd.

De prijs om uw advertentie te promoten als TopSpot advertentie op alle Libercasa websites is € 27 per maand (ex btw).

Bestellen van een TopSpot voor uw advertentie:

  1. Plaats uw huis op de Libercasa websites
  2. Stuur de URL van de Libercasa-pagina waarop het huis wordt aangeboden naar sales@libercasa.be samen met de factuurnaam, adres en BTW nummer. U kunt ons natuurlijk ook bellen op +31-20-3206351
  3. U ontvangt vervolgens een orderbevestiging en een factuur met daarop de betalingswijze per credit card of bankoverschrijving.
  4. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw TopSpot binnen twee werkdagen geplaatst.

 

3. Makelaarskantoor promotie

Wilt u reclame maken voor uw kantoor en bezoekers naar uw website brengen? De Makelaarskantoor promoties staan op de belangrijkste pagina's in uw regio en bevatten een klikbare link naar uw website.

 

Op iedere zoekresultaat pagina en andere belangrijke pagina's in een regio staan twee Makelaarskantoor promoties. Per regio hebben we ruimte voor vier van zulke reclames. Als een bezoeker de pagina opent, worden willekeurig twee Makelaarskantoor promoties gekozen. Uw Makelaarskantoor promotie staat derhalve op 50% van de belangrijkste pagina's in een regio. 

Tevens wordt er een Makelaarskantoor promotie vertoond op de Libercasa homepage als daarvoor de ruimte beschikbaar is. We kunnen echter niet garanderen dat uw advertentie op de homepage wordt vertoond.

De prijs van Makelaarskantoor promotie op deze website is € 49 per maand (ex btw). Per Spaanse provincie is ruimte voor maximaal vier adverteerders. Langere termijn contracten behoren tot de mogelijkheden.

Voor het aanvragen van een Makelaarskantoor promotie, bel +31-20-3206351 of stuur uw informatie naar sales@libercasa.be.

 

4. Reclame maken voor andere produkten en diensten

Financieel adviseurs, vastgoed investeerders, hypotheekadviseurs, aankoopbegeleiders en aanbieder van andere diensten kunnen we tegen een aantrekkelijk introductieprijs zeer gerichte advertentiemogelijkheden aanbieden. Voor meer informatie, neem contact op met  sales@libercasa.be of bel +31-20-3206351

5. Nieuwbouw project promotie en thematische promotie

Libercasa is veruit de grootste nederlandstalige advertentie-site voor vastgoed in Spanje. Het is dan ook dé plek om grotere projecten onder de aandacht te brengen van de grote groep Nederlanders en Belgen die een woning zoeken of willen investeren in Spanje.
Neem voor de promotie van grootschalige projecten contact op met Johan Schaap. Telefonisch te bereiken op +31-20-3206351 of per email op johan.schaap@libercasa.com.