Over Libercasa

Libercasa is een vastgoed website gespecialiseerd in recreatief, toeristisch vastgoed in Spanje. Daarbij proberen we tegemoet te komen aan de specifieke vragen van buitenlandse kopers en verkopers. 

Het bedrijf Libercasa handelt niet zelf in vastgoed. Dat laten we over aan de meer dan 300 makelaars die op de Libercasa websites huizen te koop en te huur aanbieden. Wij ontwikkelen de technologie en zorgen ervoor dat u wordt voorzien van goede informatie. Hebt u hierover vragen of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Business Model

Het aanbieden van koophuizen op de Libercasa websites is gratis. Ons inkomen genereren we uit het aanbieden van extra produkten aan makelaars, en uit de verkoop van reclame mogelijkheden aan aanbieders van relevante produkten. Tenslotte adviseren we bedrijven uit de vastgoed wereld over het toepassen van interactieve marketing .

Milestones

De Libercasa website bestaat sinds eind 2000. We zijn sindsdien continu gegroeid in termen van bezoekersaantallen en partner makelaars.

Libercasa is beschikbaar in verschillende versies: Libercasa Spanje, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Belgie en Nederland, Zwitserland en Libercasa Nederland.