Vastgoed te koop aanbieden op Libercasa

Als u één of meerdere huizen in Spanje in de verkoop hebt kunt u die gratis plaatsen op de Libercasa websites. De informatie over het object wordt daarmee toegankelijk voor de duizenden bezoekers van de zeven Libercasa websites. Het plaatsen van een gratis advertentie op Libercasa is gemakkelijk. Lees hieronder meer, of klik hier om te beginnen...

Gratis advertenteren

Het plaatsen van een advertentie voor uw huis in Spanje op de sites van Libercasa is gratis. In uw advertentie kunt u uw aanbod uitgebreid beschrijven (eventueel in meerdere talen) en tot 15 foto's toevoegen. Daarvoor hebben we goed toegankelijke invoerschermen ontwikkeld. Ook het toevoegen van foto's hebben we zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Uw advertentie wordt vervolgens gepubliceerd op de vijf Libercasa websites (Libercasa Spanje, Engeland, Libercasa in het Frans, Duitsland, Libercasa in het Nederlands).

Met uw gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u toegang tot alle advertenties die u op Libercasa publiceert. Zodra u een huis heeft verkocht en de advertentie wilt verwijderen of een advertentie wilt wijzigen kunt u dat via hetzelfde systeem eenvoudig doen.

Stap 1: Registratie als lid van Libercasa

Veelgestelde vragen

Is het echt helemaal gratis?
Ja, we vragen geen geld van u. Het enige wat we van u vragen is dat u aantrekkelijke advertenties plaatst, met mooie foto's en een informatieve omschrijving.

Blijft het ook gratis?
Nee, zodra allerlei nieuwe mogelijkheden zijn getest en toegevoegd aan de site moeten adverteerders een bedrag per maand gaan betalen. Geregistreerde adverteerders kunnen in het begin rekenen op aantrekkelijke korting.