Duplex in los Lobos, Almería

Meer Duplex
in Almería

€ 119.950

 

Duplexwoning Met 4 Slaapkamers en Garage

Prachtige hoek-duplex met 4 slaapkamers, gelegen in een rustige urbanisatie met slechts 7 woningen. Deze duplex staat in Los Lobos, op slechts 5 minuten van de stranden van San Juan de los Terreros.

De duplex ligt op een rustige locatie, uitkijkend over de rambla en de omliggende bergen. Het huis wordt gemeubileerd verkocht. Aan de voorzijde treft u een ruim terras met pergola en de garage is in de prijs inbegrepen.

Op de begane grond vindt u de grote woonkamer, één van de slaapkamers, welke momenteel ingebruik is als eetkamer, een badkamer met douche en een royale keuken v.v. alle apparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de patio en vandaaruit leidt een deur naar de ‘brandgang’.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 2 met vaste kasten. 2 slaapkamers delen een balkon en via de 3e slaapkamer bereikt u de buitentrap welke naar het dakterras voert. Hier kunt u de hele dag genieten van de winter-zon. Verder treft u op de 1e verdieping nog een badkamer met ligbad en is het hoge plafond, met veel lichtinval, op de overloop zeker een vermelding waard.

Het hele huis is v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas en horren. De ramen op de begane grond zijn uitgevoerd met rejas (tralies). Het huis beschikt over 4 elektrische radiator-platen en airco (koud/warm) in de woonkamer en de 4 slaapkamers. Tenslotte is het huis uitgerust met satteliet televisie, telefoon- en Internet aansluiting.


Referentie: CDA334
Prijs: € 119.950
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 231  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 124 m2
Terrein: 111 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

Nicla Property Consultancy (Nl Be Du Uk Es), Vera (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)