Appartement in Marbella, Malaga

Meer Appartementen
in Malaga

€ 1.599.000

 

Appartement Te Koop in Marbella.

Appartement te koop in Marbella.

Elegant appartement in La Trinidad ligt in de buurt van de Koninklijke Saoedi-paleis, is een van de meest exclusieve, meest luxueuze en meest veiligheid wooncomplexen in Marbella.

La Trinidad biedt haar bewoners comfort aan de hoogste normen, 24 uurs beveiliging, 2 buitenzwembaden met strandwachten tijdens de zomermaanden, een indoor hele jaar door verwarmd zwembad, een fitnessruimte, een sauna, een gemeenschappelijke ruimte met grote ligweiden, een bibliotheek, en voor de zomermaanden, een specifiek geïnstalleerd café voor de bewoners. Binnen enkele minuten van Puerto Banús en Marbella centrum worden benaderd.

Samengesteld door de bekende interieurontwerper Juan Carlos Morel, dit volledig gemeubileerde appartement is geschikt als vakantiehuis maar ook voor alle-seizoen het leven.

Het appartement is toegankelijk via een centrale entree die toegang biedt tot de ruime woonkamer en eetkamer geeft, om de volledig uitgeruste keuken met aparte wasruimte, evenals de drie slaapkamers, allen met een eigen badkamer. De woonkamer en eetkamer leidt naar een ruim overdekt terras met spectaculair uitzicht op zee en uitzicht op de prachtige tuin.

Twee ondergrondse parkings en een aparte berging zijn die tot deze uitzonderlijke appartement in top kwaliteit, die is klaar om te bewegen in.

Building Information.

Bouwjaar: 2002.

Porch / Patio / Deck: 1.

# Verdiepingen: 1.

Floor Area (Buiten): 34.

Floor Area (Main Level): 189.

Vloeroppervlak (totaal): 231 m ².

Parking Garage: 2.

Kenmerken.

Indoor Features: Ingebouwde kasten; Airconditioning warm / koud; Vloerverwarming in de badkamer; Geblokkeerde toegang.

VvE eigenschappen: Afgesloten complex; 24 uur security service; CCTV video surveillance; Gemeenschappelijk zwembad; Community overdekt zwembad verwarmd; Kids zwembad; Badmeester; Sportschool; Sauna; Geblokkeerde toegang.

Bekeken & Oriëntatie: Zeezicht.


Referentie: YM 1089
Prijs: € 1.599.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 3.078  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 231 m2
Terrein: -

Dit appartement wordt aangeboden door

Your Move, Mijas (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)