Appartement in Marbella, Malaga

Meer Appartementen
in Malaga

€ 375.000

 

Luxe Moderne Appartementen Te Koop in Rio Real – Marbella

Dit project bevindt zich in een unieke natuurlijke omgeving. Het biedt ook nabijheid van allerlei voorzieningen, zoals winkelcentra, recreatiegebieden en medische centra. Slechts 5 minuten rijden naar het centrum van Marbella.
Gebouwd met exclusiviteit, kwaliteit en elegantie in gedachten, dit complex heeft 22 luxe appartementen in een eigentijdse stijl met de hoogste kwaliteit afwerking. Dit is een innovatief architecturaal concept waarbij licht, design en de zorgvuldige lay-out van ruimtes de kenmerken zijn van deze unieke ontwikkeling.
Het is omgeven door de natuur met prachtige tropische tuinen waar u kunt genieten van de onverslaanbare zuidelijke atmosfeer, een met zout water verwarmde zwembad, een volledig ingerichte gymnasium, de wasruimte en de aangename open terrassen.
De 2 en 3 slaapkamer appartementen hebben een aangename open woonruimtes met grote ramen en met directe toegang tot de terrassen. Volledig ingerichte en uitgeruste keukens met Siemens- of Bosch-apparatuur. Geavanceerd domotica systeem met vele functies, waaronder klimaatregeling voor het huis van verschillende mobiele apparaten.
Prijzen:
2 slaapkamer appartementen vanaf €375.000,-
3 slaapkamer appartementen vanaf €445.000,-


Referentie: hm943a
Prijs: € 375.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 722  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: -
Terrein: -

Dit appartement wordt aangeboden door

Spanje Specials, Soest (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)