Finca in Melegis, Granada

Meer Fincas
in Granada

€ 475.000

 

Lva733

Riant Herenhuis te koop in het hart van de Lecrin Vallei met in totaal 10 kamers + een souterrain dat voor commerciële doeleinden gebruikt kan worden. Het is een prachtige plek voor een intiem restaurant of zelfs voor een hammam.

Het huis is ingedeeld in verschillende appartementen en een aantal ruimtes zoals de begane grond en de bovenste verdieping zijn nog open voor afwerking naar eigen inzicht. Aan de achterzijde is een ommuurde patio met een zwembad en betegeld terras.

Indeling

Begane grond:

De kleine voortuin is omheind met een gietijzeren hekwerk. De antieke voordeur (16e eeuw) geeft toegang tot de hal, met opnieuw een gierijzeren poort zodat in de zomermaanden de houten voordeur open kan blijven. Aan de linkerkant is een ruime garage.

De begane grond is een open ruimte waar naar eigen inzicht kamers kunnen worden gemaakt door tussenwanden te plaatsen. Door de grote ramen valt veel natuurlijk licht en er is een deur naar het terras en een trap naar het zwembad en het souterrain. Verder is er een ruimte voor een keuken, ook met deur naar het terras en een badkamer met toilet, douche en wastafel.

Eerste verdieping;

De eerste verdieping is ingedeeld in 2 appartementen beide met 2 grote kamers, een badkamer en in de gang ruimte met aansluitingen voor een kitchenette. Deze ruimtes zijn volledig afgewerkt en klaar voor gebruik.

De bovenste verdieping is nu nog open en niet afgewerkt, afvoeren voor 2 badkamers zijn al gemaakt en de ruimte leent zich voor nog eens 2 appartementen of 1 groot luxueus appartement. Het 360º uitzicht is fenomenaal.

In de nok van het huis zijn nog twee dakterrassen met eveneens fantastisch uitzicht.
Souterrain en tuin

De tuin/Patio is ommuurd en heeft een aparte ingang via de zijstraat. Bij het zwembad is een betegeld terras en zijn jonge fruitbomen gepland. Het souterrain heeft prachtige gewelfde pilaren en deze ruimte kan naar eigen inzicht verbouwd worden. In de hal is een toilet, en een machinekamer met de zwembadpomp en andere installaties.

Uniek eigendom voor een aantrekkelijke prijs, aarzel niet om contact op te nemen; we hebben zeer veel extra foto´s en plattegronden beschikbaar.


Referentie: LVA733
Prijs: € 475.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 914  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 650 m2
Terrein: 290 m2

Deze finca wordt aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)