Villa in Mijas Costa, Malaga

Meer Villa's
in Malaga

La Cala de Mijas  € 695.000

 

Prachtige Frontline Golf Villa in la Cala de Mijas

Prachtige frontline golf villa in La Cala de Mijas. Gelegen op slechts 900 meter van het strand en omringd door alle lokale voorzieningen. Dit is een unieke kans voor een moderne villa gelegen naast een 5 sterren Golf Resort met clubhuis en restaurant.

Deze moderne villa's worden voorgesteld als een turnkey project, door een bekende Duitse developer met meer dan 20 jaar ervaring, waar de eigenaren in staat zijn om het ontwerp samen met de architecten te kiezen en te beslissen over de uiteindelijke indeling.

Deze villa's hebben op de begane grond een grote hoge hal, volledig ingerichte keuken, eetkamer en woonkamer, 2 ruime slaapkamers met eigen badkamer en kleedruimte, ruime terrassen met een prachtig uitzicht op de golfbaan. Op de eerste verdieping een grote slaapkamer met eigen badkamer, kleedruimte en groot terras met uitzicht op de golfbaan en een brede wenteltrap naar het dakterras, met een prachtig panoramisch uitzicht op de golfbaan. De grote kelder heeft plaats voor auto's en andere individuele doeleinden. Buiten is een onderhoudsvriendelijke tuin en een eigen zwembad met een prachtig uitzicht op de golfbaan.


Referentie: 4691
Prijs: € 695.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 1.338  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 511 m2
Terrein: 420 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Direct Estates, Mijas Costa (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)