Villa in Mijas Costa, Malaga

Meer Villa's
in Malaga

€ 1.400.000

 

Prachtige Villa Te Koop Met Zicht op Golf Terrein.

Of u nu een golf liefhebber of niet La Cala Golf Resort is een geweldige plek om te wonen. De positie in de voorkant van de golf siempres garanties vrij uitzicht en het hele gebied heeft het gevoel van ruimte in woningen. Naast alle golf club faciliteiten, hotel en spa zijn zeer dicht bij de villa. La Cala de Mijas, met zijn winkels, restaurants en bars liggen op 10 minuten rijden en je bent slechts een half uur van de stad Marbella.
 
Dit is een bijzonder mooie familie villa, die is ontworpen in een eigentijdse stijl en op zijn beurt te maken van wat meer traditionele invloeden, om het een heel bijzonder huis te maken. Mooie entree binnenplaats mengen van twee stijlen van de Arabische Andalusische, met fontein en ramen met Arabische invloeden maken het milieu zeer aangenaam.
 
De hal leidt naar een woonkamer met open haard en een andere helling zal nog een woonkamer en een eetkamer naast de keuken. De keuken is ingericht met meubilair van hoge kwaliteit Boffi en een assortiment van topkwaliteit Gaggenau apparatuur. De grote slaapkamer familie zijn allemaal gelegen op de begane grond. De master bedroom kijkt uit op de golfbaan en is voorzien van een kleedkamer met kasten en een luxe badkamer (Villeroy & Bosch) met whirlpool en een regendouche. Er zijn 2 slaapkamers ook met uitzicht op de golf en delen een badkamer.
 
Op de eerste verdieping is er een tv-kamer die toegang geeft tot een groot terras, dat een geweldig uitzicht over de golfbaan biedt.
 
Op de begane grond is er een 4e slaapkamer met eigen badkamer en er is ook een sauna en een garage voor 3 auto's. Voor het gemak is er een lift voor alle planten om de beweging van winkelen, maaltijden, drankjes ... enz. Te vergemakkelijken
 
Het zwembad dek is voorzien van een barbecue en plekken om buiten te eten, plus ruimte om te zonnebaden. Het zwembad heeft een waterval en LED-verlichting.
 
Airconditioning en verwarming, zonnepanelen en vloerverwarming met warmtepomp hoog rendement Daikin Atherna.
 
Perceel 854 m2 Const 780 m2 terrassen 305 m2


Referentie: villa la cala golf
Prijs: € 1.400.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 2.695  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 730 m2
Terrein: 854 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Lotte Cielen, Mijas Costa (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)