Mojacar Playa, Appartement Te Koop

Meer Appartementen
in Almería

€ 179.950

 

Appartement in Mojacar Playa, Almería

Comfortabel begane grond appartement gelegen in een klein en zeer rustig complex, dicht bij voorzieningen en recht tegenover het strand en de meest populaire strandbars.
Privé parkeerplaats in ondergrondse garage, met inpandige toegang tot het complex. Vanaf de Paseo leidt de afgesloten toegangspoort naar een pad dat omhoog loopt naar slechts 8 huizenblokken met twee verdiepingen (twee woonhuizen en 12 appartementen). Naast de voordeur van het appartement bevindt zich een ruime privé berging.
Het pand heeft twee slaapkamers, beide met vaste kastenwand, een badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel, een volledig ingerichte keuken, een praktisch bijkeukentje met wasmachine, afwasmachine en grote boiler en een woon/eetkamer met grote schuifwand naar het terras met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin, het fraaie zwembad en de zee.
Het appartement is compleet gerenoveerd en gemoderniseerd: volledig vernieuwde keukenapparatuur, nieuwe grote boiler alsmede een kleinere keukenboiler, nieuwe inloopdouche, wastafel met meubel en nieuw plafond in de badkamer, nieuw roestvrij gemoffeld stalen raambeveiligingshek, nieuwe weerbestendig omlijsting om voordeur, nieuwe smaakvolle muurbetegeling en door het gehele appartement werd een warme laminaatvloer gelegd over de bestaande marmeren vloertegels. Ook werden er openslaande deuren geplaatst in de muur tussen woon- en slaapkamer, waardoor de woonkamer vergroot wordt. Door daar een slaapbank te plaatsen kan de kamer met gesloten deuren gewoon als slaapkamer fungeren.

State-of-the-art geluidsarm airconditionings-en verwarmingssysteem geïntegreerd in het plafond.


Referentie: 956
Prijs: € 179.950
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 346  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 77 m2
Terrein: -

Dit appartement wordt aangeboden door

New One Stop Property, Mojacar (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)