Villa in Mojácar Playa, Almería

Meer Villa's
in Almería

€ 575.000

 

Zeer Royale Vrijstaande Villa Met Garage, Zwembad en Een Afgesloten Perceel

Op een rustige locatie en op korte afstand van alle voorzieningen gelegen, zeer royale vrijstaande villa met garage, zwembad en een afgesloten perceel van 802 m² met diverse terrassen en fruitbomen.

Via de poort komt u bij de hoofdingang van deze villa, waarbij u tevens uw auto op eigen terrein kunt parkeren door de elektrische schuifpoort.

De hall geeft toegang tot alle vertrekken. Dubbele deuren leiden naar de enorme woonkamer met separate eethoek, toegang tot het overdekte terras en vide naar de eerste verdieping. De ruime keuken heeft een U-vormige keuken-inrichting met apparatuur en ook vanuit de keuken heeft u toegang tot het overdekte terras. Naast de keuken treft u de bijkeuken en de provisieruimte.

Op de begane grond bevinden zich verder 2 slaapkamers, waarvan één met ensuite badkamer v.v. ligbad, douche, wastafel en separaat toilet en een grote doorloop kast.

De trap in de hall leidt naar de eerste verdieping. De overloop biedt uitzicht op de beneden gelegen woonkamer. Er zijn hier 2 slaapkamers met vaste kasten en terras met uitzicht op zee en het dorp Mojácar. De 2e badkamer heeft een ligbad, wastafel en toilet.

Via het overdekte terras komt u in de aangelegde tuin met privé zwembad en diverse fruitbomen. Van hieruit kunt u ook de garage betreden waar tevens de filterinstallatie voor het zwembad is opgesteld. Buiten treft u nog een extra badkamer voor het zwembad.

Deze villa beschikt over airconditioning in de woonkamer en de master-bedroom, centrale verwarming (olie), waterfilter en alarminstallatie


Referentie: CDA379
Prijs: € 575.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 1.107  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 276 m2
Terrein: 802 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Nicla Property Consultancy (Nl Be Du Uk Es), Vera (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)