Villa in Mojacar Playa, Almería

Meer Villa's
in Almería

€ 279.000

 

Villa in Mojacar Playa

Grote kans om een zuid oosten gelegen 3 bed / 2 bad vrijstaande villa dicht bij de zee in de "El Palmeral" gebied van Mojácar Playa kopen. Het pand is gebouwd op een perceel eigen grond van 575 mts2 en is verdeeld tussen een hal, open woonkamer, eetkamer en keuken met een bijkeuken, slaapkamer met en-suite badkamer met douche, 1 slaapkamer en 1 badkamer.
De 3 slaapkamer gebruikt als eetkamer, die gemakkelijk weer kan worden omgezet in een 3 slaapkamer. De lounge is voorzien van een houtkachel en er is ook een groot terras met directe toegang tot de 10x5 prive zwembad en dek. Vanaf het terras achteraan is er een trap die leidt naar het dakterras met uitzicht op zee. De bebouwde oppervlakte van de woning is ca. 215 mts2. Er is ook een mogelijkheid om de 2e verdieping te bouwen.
De woning is gelegen in een woonwijk cul-de-sac binnen een korte loopafstand van het strand, diverse bars, internet cafe en restaurants. Commerciële centrum van de belangrijkste Mojácar ligt op 15 minuten lopen of een korte rit.
Een grote kans voor degenen die op zoek zijn voor het voorrecht van het bezitten van een goede grote woning op een perceel eigen grond.


Referentie: 857
Prijs: € 279.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 537  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 215 m2
Terrein: 575 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

New One Stop Property, Mojacar (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)