Finca in Molvizar, Granada

Meer Fincas
in Granada

Lugar la Viñana  € 95.000

 

Cortijo/Finca Met Mooie Uitzichten, Fruitbomen op 12557 M2 Land

Cortijo van 115 m2 aangeboden. De finca is omgeven door een perceel van 12.557 m2! Het perceel heeft een hek eromheen en is goed onderhouden. Het staat vol met verschillende soorten planten die goed groeien in de Costa Tropical. Voor degenen die nieuw zijn in het gebied: de Costa Tropical is vernoemd naar het tropische fruit dat hier wordt gekweekt. Het land heeft een privé-zwembad dat momenteel voornamelijk wordt gebruikt als zijn eigen irrigatiesysteem. Op deze manier zijn de fruitbomen en andere planten voorzien van voldoende water. De bomen produceren olijven, appel(voor uw eigen appelmoes!), amandelen, vijgen, sinaasappels, mandarijnen, citroen, mango, granaatappel, peren, braambessen en meer!

De cortijo is momenteel niet verbonden met elektriciteit, maar heeft de mogelijkheid om hem op het net aan te sluiten. Als alternatief, zoals bij veel cortijos in de regio is gedaan, kan het worden aangedreven door zonnepanelen in plaats daarvan indien gewenst (of beide!) De cortijo is gelegen in een rustige en stille omgeving, maar niet ver van de auto van het dorp Molvizar (5 min) of grotere steden Salobreña alto (Google die voor afbeeldingen!) en Salobreña playa (20 min.), Almuñecar (30 km), Granada, Malaga en Almeria, die allemaal verbindingen hebben met internationale luchthavens, die te bereiken zijn in ongeveer. 1 uur via de snelweg.

De uitzichten zijn adembenemend en een must-see! Het huis moet gerenoveerd worden als u wilt dat het voldoet aan de moderne normen. Met deze prijs kunt u, hopelijk, nog een deel van uw budget gebruiken om te investeren in de renovaties naar eigen stijl en die nieuwe keuken en badkamer te hebben waarvan u denkt dat die perfect past. (Als u ideeën en contacten nodig heeft, geven we u deze graag aan!) Daarom is deze cortijo ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een eigen plek in het aangename klimaat van de Costa Tropical om het hele jaar door te wonen of voor degenen die hun eigen kleine paradijs willen creëren op een perfecte locatie, gemakkelijk te bereiken. De kadastrale inschrijving voor de cortijo, het land en het waterbassin zijn aanwezig.

De familie vroeg me om deze cortijo aan te bieden aan internationale, geïnteresseerde kopers, omdat de familie zelf geen makelaar of andere tussenpersoon heeft. Ik ken de familie omdat ze een kleinere cortijo hoger op dezelfde berg onlangs aan mij hebben verkocht. Deze hadden ze ook zonder makelaar aangeboden. Ik vond dat bedrag aantrekkelijk en wilde dat liever aanhouden, maar ze boden me ook de mogelijkheid aan om met een makelaar te werken. Dan konden ze het niet voor de lagere prijs aanbieden maar zou die courtage bij de aankoopprijs worden opgeteld. Nu is de familie voornemens hetzelfde te doen met de verkoop van deze cortijo. Als beide partijen eenmaal geïnteresseerd zijn, kunt u een medewerker (abogado / asesoria) vragen om het koopcontract op te stellen en vervolgens het eigendomscontract (escritura) bij een notaris ondertekenen (notario). Ik kan u desgewenst informeren over alle details van deze cortijo, het aankoopproces zoals ik het heb ervaren en welke stappen ik zou nemen. Extra professionals zijn welkom en als u liever wel een makelaar in de hand neemt kunt u dat aangeven. Alle kosten zijn voor de koper (k.k.), incl. 8% overdrachtsbelasting, notariskosten, eventuele advocaat en Registro de Propiedad.


Referentie: libercasa cortijo grande
Prijs: € 95.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 183  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 115 m2
Terrein: 12.557 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Particulier (Klik hier voor meer informatie over deze verkoper)