Finca in Montefrio, Granada

Meer Fincas
in Granada

Montefrio  € 299.000

 

Fantastische Olijven Boerderij Met Uitstekende Productie van Druppelirrigatie.

Fantastische olijven boerderij met uitstekende productie van druppelirrigatie. Het heeft een hoofdgebouw met 5 slaapkamers en een andere onafhankelijke woning met 2 slaapkamers. Met goed water, elektriciteit en een adembenemend uitzicht.

Super bereikbaar vanaf dezelfde weg met ruimte voor 4 of 5 auto's parkeren voor de deur. Een dubbel-blad deur geeft ons directe toegang tot de front patio terras, waar er is een barbecue en bar en een mooi zwembad tegel ongeveer 4, 5 x 8 m. aprox. Vanhier u blokken en verlaten winkels die kon worden gereconstrueerd voor ander gebruik. Deze patio terras is ruim genoeg voor een veelheid van hangmatten of zelfs met toegang met de auto.

Het hoofdgebouw bestaat uit een grote zaal, naast de een badkamer met douche. Dan ga naar een eetkamer die tot een open hoek volledig leidt ingerichte en uitgeruste keuken. Naast de eetkamer is er een grote woonkamer, zeer helder en met een waaier van smeden op de hoek.

Op de bovenste verdieping die een brede dealer leidt tot een tweepersoonsbed, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een ruime familie badkamer met badkuip, een grote drie slaapkamer met twee tweepersoons slaapkamers die is verbonden met een dubbele deur, die inzetbaar zelfstandig of als een suite. Deze laatste kamer heeft toegang van buitenaf door een terras dat is te worden geregeld, waarin deze twee kamers ideaal voor gasten met volledige privacy en onafhankelijke toegang misschien wel.

Het tweede huis, gelegen net aan de achterzijde van het hoofdgebouw, heeft onafhankelijke toegang van de weg en vanaf het terras aan de voorzijde via trappen.

Het heeft een terras aan de voorzijde met prachtig uitzicht. Gaat u rechtstreeks naar een gezellige lounge, zeer helder en met een pelletkachel die het hele huis verwarmt. Vervolgens op één niveau lager, een tweede soms gebruikt eetkamer, naast dit is de keuken, zeer ruim en volledig ingericht met meubels van hoge kwaliteit en een aanrecht in graniet.
Naast de woonkamer is er een kleine kamer gebruikt als een magazijn en kantoor, hoewel het zou gemakkelijk een eenvoudige slaapkamer.
Een familie badkamer met mooie douche is in de Hall-distributeur, dat ons bij de twee tweepersoons slaapkamers, beide met een eigen badkamer met douche en één met ligbad brengt.

Naast een super toegang en prachtig uitzicht, de voordelen van deze eigenschap van warm water door zonne-panelen, elektrisch licht, goed water voor irrigatie van boerderij instellen motor generator 17 cv beide huizen,... En de beste, een grote oogst olijven gegarandeerd door irrigatie infuus meer een super jaarlijkse subsidie...

Zowel als een investering, zoals zakelijke of vakantiehuis, deze eigenschap is uitstekend en inkomsten zijn gegarandeerd.

Montefrío ligt op slechts 6 minuten, Granada stad, luchthaven of het Alhambra zijn ongeveer 40 minuten met de auto, zodat de locatie is perfect, wanneer het huis is bedoeld voor landelijke accommodaties.

Bezoek en u zult versteld staan!!!


Referentie: CHAC
Prijs: € 299.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 576  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 350 m2
Terrein: 10.000 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Granada Houses, Tocon (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)