Huis in Murchas, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 166.000

 

Lva736

Leuk hoekhuis te koop in het dorpje Murchas in het hart van de Populaire Lecrin Vallei. Het is een heel licht huis door de grote ramen en balkons en het heeft een overdekt en open terras op de bovenste verdieping. Het heeft zeer goede toegang en een eigen garage. In totaal zijn er 2 badkamers en 3 slaapkamers, alle 3 met balkon en 1 met grote ingebouwde kastenwand. De keuken heeft toegang tot een betegelde patio. Klaar om zo te betrekken.

Indeling:

Ruime privé garage onder het huis.

Een korte trap leidt naar de voordeur met daarachter een ruime hal met ensuite deuren naar een lichte woonkamer met 2 balkondeuren, een slaapkamer met balkon, een bakkamer met douche, en een goed uitgeruste keuken met voorraadkast en toegang tot een kleine betegelde patio. De ruimte naast de trap wordt gebruikt als eetkamer.

Eerste verdieping: Ruime slaapkamer met grote inbouwkasten en openslaande deuren naar een balkon, badkamer met bad, toilet en wastafel, 3e slaapkamer met deuren naar een ruime kamer (overdekt terras) met toegang tot het open dakterras met uitzicht over het dorp en naar de Vallei. Het overdekte deel is een prachtige lichte ruimte en heeft een mooi houten plafond.

Extra foto´s beschikbaar op aanvraag.


Referentie: LVA736
Prijs: € 166.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 320  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 196 m2
Terrein: 100 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)