Villa in Orihuela Costa, Alicante

Meer Villa's
in Alicante

€ 975.000

 

Luxe Moderne Villa’s op 5* Golfdomein Orihuela Costa

Het idee van villa 26 is geweest om een ??villa te creëren waarin je alles op één niveau hebt.
Maar ook om optimaal te profiteren van de bevoorrechte locatie, de uren zon en licht in dit gebied. Bij het betreden van het perceel heeft u de villa en terrassen aan uw linkerhand. Vlak naast de parkeerplaats vindt u een praktische berging die groot genoeg is voor golfclubs, fietsen, enz.
De gang bij het binnenkomen van de villa is ruim en biedt u direct uitzicht op het terras en “strand”. Aan uw linkerhand vindt u 2 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer, een gastentoilet en de hoofdslaapkamer met eigen inloopkast en een eigen badkamer.
De open keuken, de eetkamer en de woonkamer hebben ramen naar het terras die veel daglicht binnenlaten. Tijdens het koken aan de eettafel of op de bank kunt u genieten van het uitzicht en het licht.
Bij het betreden van het terras vindt u meer dan 150 m2 terras met verschillende ruimtes om van te genieten. Het privé zwembad is ontworpen als een infinity zwembad van 50 m2.
De zwevende trappen die onderbelicht zijn, leiden naar het tweede terras dat niet alleen ruimte biedt om te genieten van het unieke weer, maar ook toegang tot het zwembad en de ontspanningsruimte.
Het chill-out-gedeelte is geïntegreerd in het zwembadgedeelte met in het midden een gasvuurplaats. Dit slimme gebruik van ontwerp en ruimte biedt de villa 3 buitenruimten die volledig zijn om te genieten van de dagen en nachten.
De villa 26 is een villa om te genieten voor alle leeftijden en of u alleen bent of samen met het hele gezin.


Referentie: v800
Prijs: € 975.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 1.877  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: -
Terrein: -

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Spanje Specials, Soest (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)