Commercieel in Padul, Granada

Meer Commercieel Vastgoed
in Granada

€ 260.000

 

Commercieel in Padul

Het huis wordt verkocht met 4 verdiepingen volledig equipped.It bestaat uit een professionele opnamestudio van hoge kwaliteit, een appartement met alle luxe van details en het huis plannen van de best mogelijke 10 slaapkamers, 4 badkamers kwaliteiten, beschikbaar voor 17 personen, zeer ruime woning in een zeer rustige buurt, op een half uur van Granada strand en 40 minuten van de Sierra Nevada. De opname studio bestaat uit de beste equivalenten, het is een studio geheel van hout gemaakt, de akoestiek zijn indrukwekkend en het is een zeer rustig dorp, als je een muzikant en wil een huis met opnamestudio, is het onmogelijk om iets te vinden beter in Andalusia.The huis is volledig nieuw, heeft niet geleefd in, maar voor een jaar.

De wijk is erg rustig en in het dorp zijn er supermarkten, restaurants, luxe parken etcetera. Het huis is het beste te zien in persoon.

Het huis wordt volledig gemeubileerd verkocht, met de beste kwaliteiten van de markt, is het niet iets tekort. In de prijs is inclusief alles, ingericht en de complete uitrusting van de studio.

Op loopafstand van supermarkt, winkels, bars en restaurants.


Referentie: 983
Prijs: € 260.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 500  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 453 m2
Terrein: -

Dit commercieel vastgoed object wordt aangeboden door

New One Stop Property, Mojacar (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)