Penthouse in Palma de Mallorca, Menorca

Meer Penthouses
in Menorca

€ 1.500.000

 

Penthouse in Palma de Mallorca

Penthouse met een spectaculair uitzicht in het centrum van Palma de Mallorca. Genieten van een spectaculair uitzicht over het historische centrum van Palma, Sa Riera, de kathedraal en de zee, dit prachtige huis is gelegen in een van de beste wijken van Palma, direct aan de Paseo Mallorca. Het is praktisch op de hoek met de exclusieve winkelstraat Jaime tercero en talrijke winkels, galeries en hedendaagse kunst museum Es Baluard liggen op slechts een paar stappen.

Het appartement in Mallorca op het zuiden is zeer helder en heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers. Het heeft een ruime woonkamer met open haard, wordt grote keuken volledig ingericht. Daarnaast zijn er uitgebreide terrassen met een prachtig uitzicht.
Andere functies zijn onder meer airconditioning, centrale verwarming, ingebouwde kasten, een berging en een garage in een bijgebouw. Dit appartement in Palma moet een aantal renovaties en kan een ideaal voor diegenen die liever stedelijke levensstijl in het centrum van de Balearen hoofdstad site.


Referentie: Rt5199
Prijs: € 1.500.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 2.887  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 157 m2
Terrein: -

Dit penthouse wordt ter verkoop aangeboden door

Blau Mallorca, Manacor (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)