Finca in Pals, Girona

Meer Fincas
in Girona

€ 1.750.000

 

Indrukwekkende Rustieke Stijl Villa op Groot Perceel Dichtbij Het Strand van Pals Costa Brava

Deze vijf slaapkamer villa en gastenverblijf liggen op een unieke lokatie slechts 2 km verwijderd van het strand van Pals - Playa de Pals. Dit rustieke stijl landhuis is omgeven door een prachtig aangelegde tuin van 3500 m2 en een bos van 15000 m2, waardoor er van veel privacy sprake is.
De architectuur van deze in 2006 gebouwde villa is geïnspireerd door de Catalaanse Masia, terwijl de moderne constructie van het landhuis borg staat voor een hoge mate van comfort.

Naast de villa en verbonden door een groot overdekt terras met zomerkeuken ligt het gasten verblijf met 2 slaapkamers en eigen terras.

Een mooi ijzeren poort biedt toegang tot de parking bij de finca; er is een garage voor 2 autos.

De indeling van het landhuis is :
Benedenverdieping: een grote entreehal met hoog plafond en trap naar boven- en benedenverdieping, een zeer goed uitgeruste keuken met zithoek en open haard en directe toegang tot overdekt terras, grote woonkamer met openslaande deuren naar terras, eetkamer, bibliotheek/office.

Bovenverdieping: 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot zonneterras, badkamer en en-suite slaapkamer met grote badkamer en inloop kleedkamer; de en-suite-slaapkamer beschikt over een open haard.

Kelderverdieping: een aantal grote ruimtes waaronder extra slaapkamer en technische ruimte.

In de schitterend aangelegde tuin ligt het met zonne energie verwarmde zwembad met automatische cover; hiernaast is er een groot poolhouse met kleedgelegenheid.

Gescheiden door een mooi overdekt terras met zomerkeuken en barbecue ligt het gasten huis; deze villa met eigen terras heeft een leuke woonkamer met vide, open keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

De villa is uitgerust met vloerverwarming welke ten dele gevoed wordt met zonne energie, welke laatste ook zorg draagr voor opwekking van warm water en zwembad verwarming.


Referentie: 972
Prijs: € 1.750.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 3.369  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 547 m2
Terrein: 19.365 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Porfinca, Sant Antoni de Calonge (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)