Huis in Pinos del Valle, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 350.000

 

Lva752

Mooie kans om een zeer groot pand van 500m2 te kopen op een centrale positie in de prachtige Lecrín Vallei. Het is momenteel verdeeld in 3 verschillende secties; een deel is het huis van de familie, een tweede deel wordt gebruikt als winkelpand, met kamers erboven, en de derde is een mengeling van binnenplaatsen, stallen en bijgebouwen.

Een prachtige mogelijkheid om een speciale woning of bedrijfsruimte te creëren met behoud van mooie architecturale kenmerken, zoals boogvormige ramen in Moorse stijl en mooie, massief houten, dubbele deuren.

Het huis vereist volledige modernisering en herontwikkeling hoewel er de mogelijkheid is om in één deel te wonen terwijl je aan de rest werkt.
Er zijn in totaal 20 kamers. Met 4 aparte ingangen naar 3 straten en verschillende balkons en dakterrassen met een prachtig uitzicht, is dit de droom voor mensen met visie en ontwikkelaars.

De stallen en bijgebouwen bieden de mogelijkheid om de ruimte te maken voor een ommuurde tuin met zwembad en de toegang voor voertuigen aan beide zijden van het pand vergroot de flexibiliteit van de lay-out.
Dit is een fantastisch project dat je echt moet bezoeken om zijn potentieel te waarderen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie; we hebben nog veel meer foto's beschikbaar die we graag met u delen.


Referentie: LVA752
Prijs: € 350.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 674  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 500 m2
Terrein: 432 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)