Huis in Saleres, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 55.000

 

Lva591

Dorpshuis te koop in het pittoreske Saleres; een klein dorpje in de prachtige Lecrin Vallei. Het heeft 3 slaapkamers en zou gerenoveerd moeten worden om te voldoen aan de eisen van deze tijd. De basisconstructie verkeert in goede staat. Het huis heeft ruime kamers met uitzicht over het dorp en de open ruimte op de bovenste verdieping heeft veel licht. Als u op zoek bent naar een traditioneel Andalusisch huis om te renoveren naar eigen smaak, dan is dit misschien iets voor u. Het is gelden in een rustige straat zonder verkeer en met parkeergelegenheid op ongeveer 50m.

Indeling:

Kelder: Berging met toegang tot de straat. Het heeft water en elektriciteit en diende als bijkeuken.

Begane grond: Vanaf de hoofdingang zijn 2 deuren aan elke kant van de entree. Een naar een zeer ruime ingerichte keuken en eetkamer en de andere komt in het huis met een grote woonkamer en de trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping: 3 ruime slaapkamers met grote ramen en uitzicht. De grootste slaapkamer heeft een inloopkast en een eigen badkamer.

2e verdieping: Een prachtige open ruimte met veel licht en een balkon met uitzicht over de daken van de huizen in het dorp en de omliggende bergen. Deze ruimte kan worden verbouwd tot bijvoorbeeld een gezellige woonkamer.

Het dorp:
Saleres is gelegen langs de rivier de Santo, tussen Albuñuelas en Restabal in het hart van de prachtige Lecrin Vallei. Voorzieningen zoals supermarkt, apotheek, tapas bars en restaurants binnen 10 minuten lopen. Binnen 30 min. per auto bereikt u Granada stad en de stranden van de Costa Tropical.


Referentie: LVA591
Prijs: € 55.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 106  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 180 m2
Terrein: 50 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)